Ostatni w tym roku
Kuty nóż szefa kuchni #gotujzwykopem , bolster zintegrowany z rękojeścią, tak aby było surowo i niepowtarzalnie. Materiał to stal damasceńska #heheszki (czy dziwerowa poprawniej), na rękojeści drewno stabilizowane. Szlif convex na zero, kawał noża. Ten zostaje u mnie
#gotowanie #jedzenie #noze
#justcraftedgoods - tu wrzucam swoje prace
Kuty nóż szefa kuchni #gotujzwykopem , bolster zintegrowany z rękojeścią, tak aby było surowo i niepowtarzalnie. Materiał to stal damasceńska #heheszki (czy dziwerowa poprawniej), na rękojeści drewno stabilizowane. Szlif convex na zero, kawał noża. Ten zostaje u mnie
#gotowanie #jedzenie #noze
#justcraftedgoods - tu wrzucam swoje prace
Pierwszy wykuty nóż w tym roku. Kuchenne nakiri ze stali damasceńskiej z integralnym bolsterem i rękojeścią z drewna egzotycznego. Wyszło całkiem w porządku
Można zaobserwować na insta
#