Czołem mireczki spod znaku #dieta #gotujzwykopem #jedzenie
Zachwyty wszystkich poczęstowanych do tej pory sprawiają, że postanowiłem podzielić się z Wami moją wariacją szarpanej wołowiny.
Robię w ten sposób również wieprzową łopatkę i karkówkę, w zależności co uda się na promce w dużej ilości kupić.
W tym konkretnym przypadku udział wzięli:
- 2,7 kg chudego udźca wołowego,
- 2/3 szklanki keczupu (jakieś 150 gramów),
Zachwyty wszystkich poczęstowanych do tej pory sprawiają, że postanowiłem podzielić się z Wami moją wariacją szarpanej wołowiny.
Robię w ten sposób również wieprzową łopatkę i karkówkę, w zależności co uda się na promce w dużej ilości kupić.
W tym konkretnym przypadku udział wzięli:
- 2,7 kg chudego udźca wołowego,
- 2/3 szklanki keczupu (jakieś 150 gramów),




źródło: comment_1601631442bjONHfbYKrUJoH1DSvZi7l.jpg
Pobierz