Witam wszystkich #gotujzwykopem i #gotujzmikroblogiem dziś tą wieczorową porą zapraszam i zachęcam Was do śledzenia procesu wyrobu smalcu że skwarkami ;) Ruszamy! Wszystkie czynności i przepis w tym wpisie. Proporcje: 1kg słoniny na 1,6 kg "mięsa" (boczek wędzony, parzony, brzuch). Wszystko naturalne i swojskie ;)
@Prychacz: nope serial jest świetny szkoda tylko że dopiero po tylu latach nakręcony pod skrzydłami amerykanów , takie podsumowania życzył bym sobie z każdego sezonu. I nie mów mi ze fanem f1 nie jestem.
@Prychacz: @sEB-q: otóż to, bardzo przystępnie podana wiedza. Dla mnie, jako dla przeciętnego zjadacza chleba, bardzo fajnie przedstawione i w końcu trochę lepiej rozumiem ten sport. Istotnie, takie podsumowania z sezonów byłyby sztosem.
@Apollo1993: Jest cos w tym. Ale z drugiej strony kojarze rozowe, ktora wypowiadaja sie na tematy, w ktorych maja jakas wiedze. Sadze, ze jakby podsumowac ilosc debili wsrod niebieskich i rozowych per capita (XD) to wyszloby podobnie. Rozowych jednak jest mniej i bardziej sie rzucaja w oczy. Do tego pewnie z polowa rozowych to niebiescy xD
źródło: comment_VEgJGkYM3dzZhLShcY3KNnBIrlHmu1cJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora