Mam pytanie związane z temperaturą wypiekania pizzy.
W moim piekarniku mam funkcję "czyszczenie poprzez pirolizę".
Piekarnik mogę nagrzać maksymalnie do 250 °C, natomiast podczas procesu czyszczenia pirolitycznego piekarnik nagrzewa się do 500 °C, czyli do temperatury potrzebnej do wypieku prawdziwej neapolitany.
Czy ktoś wpadł na pomysł, żeby przy pomocy tego programu upiec pizzę?
Może ktoś się orientuje jak bardzo głupi jest to pomysł i czy przy okazji piekarnik nie będzie
@Big_Fomo: tak, to właśnie w zapiekance się parzy składniki pod warstwą sera. Pizza to długo dojrzewające, lekkie ciasto, na które daje się po kolei sos, ser i na końcu dodatki ( ͡°͜ʖ͡°)
Hej! Dajcie jakis mega pyszny przepis na pizzerke. Ostatnio robilem na wzór od tego typa z kocham gotowac, ale chce cos nowego. Moze byc "stonebaked style". Dziekowac :) #pizza #gotujzwykopem #jedzenie
Kurla Mireczki skusiłem się na taka pizze z biedry, jako ze donatello z lodówki jest git to pomyślałem ze ta gorsza nie będzie, No i #!$%@? się zawiodłem, ja #!$%@? mdłe gówno bez smaku, zjadłem niecała jedna, więcej nie dałem rady, ten „sos pomidorowy” to ma chyba więcej cukru niż cola, szynka to jest chyba zrobiona #!$%@? z kota, podły wyrób mięsopodobny o obrzydliwym smaku, sera albo czegoś w tym stylu #!$%@?
#jedzzwykopem #pizza #jedzenie