Glacial via Wykop Mobilny (Android)
#gotujzwykopem
Bede jutro robił szarpano wieprzowinę z łopatki, którą dzisiaj zamarynowałem i tak się zastanawiam.
Będę piekł w temperaturze 100-120 stopni przez jakieś 4-5 godzin i się zastanawiam czy jest w ogóle sens, żeby na początku, lub końcu pieczenia zrobić to bez przykrycia w wyższej temperaturze, żeby z zewnątrz się zapiekło, jeśli i tak ostatecznie będę to mięso rozdrabniał i jadł to później jako takie burgery i wrapy z tortilli?
Bo widziałem
Bede jutro robił szarpano wieprzowinę z łopatki, którą dzisiaj zamarynowałem i tak się zastanawiam.
Będę piekł w temperaturze 100-120 stopni przez jakieś 4-5 godzin i się zastanawiam czy jest w ogóle sens, żeby na początku, lub końcu pieczenia zrobić to bez przykrycia w wyższej temperaturze, żeby z zewnątrz się zapiekło, jeśli i tak ostatecznie będę to mięso rozdrabniał i jadł to później jako takie burgery i wrapy z tortilli?
Bo widziałem
Ale ze @janparowka nie będzie obecny na wielkiej wykopowej koteriadzie to jest jakiś skandal.
Powinien dostać przepustkę z banicji na te 2h przynajmniej