@Krzyshake: To jest chyba najlepsze wietnamskie danie. Tylko dlaczego chcesz podgrzewacz ta wodę-sos? Powinien złapać temperaturę otoczenia i będzie git
@scietydrwal: Mały rozumek i myśli ze z terapeuty będzie miał kumpla. Takim pieprzeniem tylko zniechęcisz innych do szukania pomocy. Z drugiej strony barykady jestem ja. Wydałem pieniądze i mi pomogło. Na początku nawet nie wiedziałem ze potrzebowałem. Tak wiec jeśli czyta to ktoś, kto się zastanawia nad rozpoczęciem terapii, to nie czekaj tylko idź.
@Mietowaherbata94: Jak bym słuchał swojej historii z ojcem xD. Jedyna inicjatywa z jaka wyszedł to zabrał mnie na kurs Warszawa Radom jakieś 15 lat temu. Jeszcze zebrałem o------l przy rozładunku ze zle windę opuszczam xD
Czołem. Powoli wchodzę na etap dachu i mam pewien dylemat. Hurtownia z polecenia dekarza wyceniła mi całe drewno(krokwie i reszta) na 30tys zl +-. Obok mnie mam tartak który już 29Mb krokwi wycenił mi na kwotę 8tys netto (nie są na razie wliczone Laty i kontrłaty). Dekarz mówi mi ze to niemożliwe żeby taka cena była. Jak widać drewno nie jest heblowane plus
@mawojciech: @waldinio: Może orientujesz się jak wyglada sprawa z drewnem nie certyfikowanym? Jednym z planów jest sprzedaż Budynku w SSO. Drugim dokończenie za jakiś czas i zamieszkanie samemu. Czy brak certyfikacji drewna przeszkadza w późniejszym odbiorze budynku przez nadzór? Dodam tylko ze jak na razie wszystkie obdzwonione tartaki sprzedaje tylko te bez certyfikatu.
@Rad-X: Nie mówię o klientach, tylko o pracownikach. Jednak idąc tym co piszesz to Sam produkt można sprzedawać do ostatniego dnia daty wskazanej na opakowaniu. Wystarczy wystawić nawet za symboliczny grosz. Uwierz mi, ze sporo osób w szybkim czasie wyczyściło by taki koszyk. Data produktu i paragonu wskazywalaby na to ze produkt nadawał się jeszcze do sprzedaży.
@jarezz: @bb89: ten net na gniazdku elektrycznym tez polecam śmiga zaskakująco dobrze. Zamów na Allegro zobacz jak ci śmiga i oddaj jak nie pasuje. Minus chyba taki ze musi być na jednym obiegu i mieć oddzielne gniazdko. W sensie nie podepniesz do rozgaleziacza na tej samej fazie bo będzie za dużo zakłóceń, ale mogę się mylić, bo to technologia która podejrzałam u znajomych
Jaki jest sekret smacznego, aromatycznego warzywnego bulionu który jest baza do całej reszty? Może ktoś doświadczony, kto nie ma wiedzy tylko z internetu zdradzi cześć tajemnicy? Czy chodzi o świeże (nie z mrożonki) warzywa, czy o długie gotowanie na małym ogniu albo przesmażenie tych warzyw na klarowanym maśle z bułka tarta i dodawanie stopniowe wody i robienie z tego bulionu? Dejcie mnie znać. Thanks for mointain.
Wyszło 4 takie porcje czyli do czwartku spokój.
Calkiem smaczne ale w knajpie lepsze ¯_(ツ)_/¯
Next
źródło: comment_1638833183oGEH1eJkI4zEjCVC1AYf4o.jpg
Pobierz