W zamrażarce mam mięso z sarny i z dzika przelatka. Dotychczas było wieczne klepanie kiełbas, szynek itd. u rzeźnika, żadnych "potraw". Pogotowałbym jakieś fajne rzeczy z tego. Dotychczas próbowałem zrobić jakąś pieczeń z sarniny, z dzika żeberka z grilla i też pieczeń i za każdym razem było coś nietak. Pieczenie suche jak wiór, a żeberka z grilla z kolei odwrotnie, tzn. dziwnie twarde...
Podpowiedzcie jakieś fajne przepisy i sposoby jak przyrządzić diczyznę
Podpowiedzcie jakieś fajne przepisy i sposoby jak przyrządzić diczyznę








Do tego nieraz widzę mają po 2 psy myśliwskie więc na pewno
Leśniczy razem z rolnikami stanowią ponad połowę wszystkich myśliwych. Dalej zwykli na UoP ale lokalni, mieszkający w łowisku gdzie odpada dojazd itp. Potem są właściciele firm, ale niemal zawsze to są firmy poniżej pięciu pracowników. Z ostatnią grupą