Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mescuda

źródło: comment_XS4IwXCH5oO6g1sMgWZMob56OfmjtBHV.jpg
Pobierz
źródło: comment_cKWWGtdwKDLwoJMckrDIRz82lxJm7MlA.jpg
Pobierz
źródło: comment_6YcpXYdnhSNCygEHyDIpmQGSWL6Gf03a.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_AyUX2LCRO0BwCekFkIaiKOmrazTQMgpa.jpg
Pobierz
źródło: comment_yKarxddEuULQTUNqUoN8qSuZ0I5E8lkV.jpg
PobierzRocznica
od 17.01.2025
Gadżeciarz
od 07.06.2019
Mikroblogger
od 23.11.2020
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Danie to robię na podstawie juz oczyszczonych i ciętych flaków. Na początku przygotowuje wywar wołowy, do którego używam jakiegoś tłustego kawałka wołowiny bądź kości wołowej. W międzyczasie 2 krotnie obgotowuję flaki i wrzucam do wywaru. W międzyczasie podsmażam starte na wiórki marchewkę, seler, pietruszkę i trochę pora. Warzywa trafiają do flaków i wszystko gotuje aż flaki zmiękną (po wstępnym obgotowaniu powinno to zająć jakieś 2 h na wolnym ogniu). Podczas