Warto się przebranżowić? Pracuję od kilku lat jako programista, ale nie czuję tego. Zobaczyłem, że jest potencjał w gotowaniu. Ugotowałem kilka obiadów, jakieś risotto. Kanapki też całkiem niezłe robię. Polecacie jakiś bootcamp gastronomiczny? Warto iść w stronę kuchni orientalnej, indyjskiej czy regionalnej - ślunskiej? Na jakich specjalistów jest teraz największe ssanie?
@FairPlay: na żarciu i pogrzebach zawsze pieniądze będą xD jak ci nie wyjdzie kucharzenie to wiesz co robić xD albo połącz jesno z drugim xD frytki podawane w małych trumienkach , zupa krem w urnie. Trzeba być kreatywnym, elastycznym (。◕‿‿◕。)
Mirki i Mirabelki. Mam pytanie. Jeżdżę samochodem już 4 lata i nigdy nie miałem mandatu ani stłuczki. Dzisiaj miałem sytuację, kiedy jakiś debil o mało na mnie nie wjechał. Zwyzywał od najgorszych (nie potrafię nawet zacytować) i powiedział żebym spojrzał na znak, ale na tym znaku nic nie było? Po prostu pusty żółty trójkąt! Zapytałem kolesia co oznacza taki nieskończony trójkąt, to on jeszcze bardziej się zapienił. Czy coś się ostatnio w
@Banacek: no ja ostatnio byłem miły i uprzejmy dla gościa który prawie we mnie wycofał. Grzecznie mu zwróciłem uwagę że mógłby bardziej uważać. Zostałem właściwie olany i Pan stwierdził, że on nie popełnia błędów ¯\_(ツ)_/¯
Jadę sobie zielonym numero uno, z naprzeciwka nic nie jedzie, także skręcam w lewo. I teraz pojawia się pytanie czy kierowca rózowy numer dwa ma pierwszeństwo czy nie. Teoretycznie powinien mieć, ale z drugiej ten jego pas jest tak długi, że trzeba by się zastanowić czy to jest dalej część tego samego skrzyżowania czy on wjeżdza na pas zielonego i musi ustąpić pierwszeństwa.
Jeździłem już jako zielony i jako różowy, i zostałem
źródło: comment_1626936642NOKCrVfW4BpAJ7fH5N3H25.jpg
Pobierz