Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +612
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
juzwos +779
1. Wpis @hannazdanowska który przy lekko ponad 100 plusach pojawia się niezwłocznie na głównej
2. Wpis @przemyslaw-wipler który przy ponad 1200 plusach o główną nawet się nie otarł
Ten drugi wpis to tylko przykład. Jest wiele wpisów politycznych wiadomej opcji, które nie wchodzą na główną bo są blokowane przez moderacje choć wejść powinny.
Uważacie, że to jest w porządku? Albo niech w 100% decydują użytkownicy albo pozbądźcie się moderatorów, którzy nie umieją zachować bezstronności bo dzisiejszy usilnie promowany na głównej wpis Zdanowskiej to już czyste chamstwo.
#afera #moderacjacontent #wipler #zdanowska #4konserwy #neuropa
@RPG-7: Ty na poważnie czy trolujesz?
@LibertyPrime: ja bym poprosił o cene głównej, może Zygmuntowi z Poznania załatwiłbym reklamówke na głównej.
Wiesz, ja też ostatnio popełniłem śmieszny wpis, miał prawie 800 plusów, ale nie widziałem go na głównej. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@SirPsychoSexy: racje ma @woda-utleniona, to moderacja wrzuco, pewno miałeś wulgaryzmy :p
@LibertyPrime: Żadne wpisy o treści politycznej (bez względu na opcję polityczną) nie wchodzą na stronę główną, bo zgodnie z decyzją podjętą kilka lat temu, nie promujemy polityki na stronie głównej. I w tej kwestii nic się nie zmieniło. Ale czasem zdarza się, że osoba z politycznych kręgów wypowiada się na mikroblogu w
Środek kampanii samorządowej, prezydent Łodzi wrzuca zmanipulowaną fotkę mającą podkreślić jej zasługi dla Łodzi a wy mówicie, że to nie ma nic wspólnego z polityką? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Lech Wałęsa od dawna nie jest politykiem.