Wpis z mikrobloga

Tak się zastanawiam. Czy jest jakaś możliwość w XVM coby sobie do nicka gracza podopisywać jakieś krótkie komentarze (zwykle ciepłe "gold noob", "cziter", "3xR", itp ;). Tak żeby jeśli trafie na niego w bitwie to w panelu się pojawiał dodatkowy opis.

Ktoś może z czymś takim się spotkał?

#worldoftanks #wot
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@crnilo: nie ma takich opcji. xvm nie wyróżnia nawet klanowiczów czy osób z listy kontaktów.

a szkoda, bo często dopiero przeglądając wyniki końcowe orientuję się, że grałam z kimś znajomym.
  • Odpowiedz
@jack-lumberjack: imo też goldnoob trochę przesadzone. Tą amunicję można spokojnie kupić za kredyty. No i imo nie jest noobostwem ocena przeciwnika i umiejętność doboru odpowiedniej amunicji.. Co innego jak się ładuję sam gold i wali tym przez całą bitwę do wszystkiego co się rusza, ale to już jest debilizm :)
  • Odpowiedz
@jack-lumberjack: @le_diavolo: Ekhem. Panowie. To taki żarcik. Wybaczcie, ja jeszcze przed kawą poranną ;) Przecież jeżdząc masakrycznymi niemieckimi czołgami, też targam ze sobą golda, żeby czasami mieć jakieś szanse ;) No chyba, że też żartujecie, no ale jak wspomniałem, ja jeszcze przed kawą jestem :P
  • Odpowiedz
Co innego jak się ładuję sam gold i wali tym przez całą bitwę do wszystkiego co się rusza, ale to już jest debilizm :)

@le_diavolo: no debilizm. Ale żeby noobami cisnąć? Jak widzę kogoś cisnącego noobami w wocie, to mam wrażenie, że po drugiej stronie siedzi jakiś pryszczers właśnie przechodzący mutację głosu. Nawet mi go nie żal i co najwyżej mam takiemu ochotę jebnąć pigułe :)
  • Odpowiedz
@Hania_bez_kitu: @jos: Bo mam wrażenie, że w którejś paczce modów (chyba Aslaina) widziałem coś co powodowało oznaczenie dopiskiem [BOT] gracza, który był o to podejrzewany. Korzystało to zapewne z jakieś zewnętrznej bazy danych. Czyli wychodzi na to, że jest możliwość sprawdzenia nicków graczy w bitwie.
  • Odpowiedz
@awm: Oooo...

"The customnames.json file is a simple human readable text file type and valid for WoT ASIA, EU, NA and Ru, but certain format has to be kept.

You can use this file to create your own custom pseudoclan tag marking on a list of playernames of your own choosing."

Czyli jest jakaś nadzieja. No ale dopiero w weekend nad tym posiedzę.
  • Odpowiedz