Aktywne Wpisy
Arteqq +298
Mam wrażenie, że PiS wcisnął tu trolle.
Mnóstwo wpisów wychwalających tych złodziei a jednocześnie multum krytykujących opozycję. #polityka
Mnóstwo wpisów wychwalających tych złodziei a jednocześnie multum krytykujących opozycję. #polityka
sikalafou +15
Nie wierzę. Rekrutywka wczoraj mnie próbowała przekonać argumentami niematerialnymi do tego, że praca w systemie hybrydowym jest fajna :D Nie wierzę :D
To się dzieje naprawdę?
Plułbym w mordy tym, którzy się godzą na pracę w hybrydzie, albo stacjonarnie, w IT
#homeoffice #praca #pracbaza #pracait #programowanie #programista15k #programista25k #zalesie #bekazpodludzi #januszex
To się dzieje naprawdę?
Plułbym w mordy tym, którzy się godzą na pracę w hybrydzie, albo stacjonarnie, w IT
#homeoffice #praca #pracbaza #pracait #programowanie #programista15k #programista25k #zalesie #bekazpodludzi #januszex
Tyle mam do powiedzenia po pierwszych kilometrach moim nowym autem. Teraz kwestia wyczucia sprzegła i gazu bo dodawanie gazu po staremu skutkuje 4k obrotami :D
#motoryzacja #niepopularnaopinia
Oceniam je póki co na b.dobry zakup pomimo pomniejszych wad. Skrzynia biegów jak dla mnie jest za krótka i brakuje mu tego 6 biegu do tras. Ze względu na długośc
Ja rozwazam ta sama wersje co ty masz. Ewentualnie corolle t-sport.
Wlasnie slyszalem, ze osiagi sa bardzo przyzwoite i swietnie sie prowadzi.
A z ta sonda lambda to pewnie druga ci siadla? Ona na spalanie nie wplywa, natomiast ponoc wada fabryczna byly zapychajace sie katalizatory (nawet po 50 tys km), ktore rzucaja ten blad. Poczytaj, moze trzeba wyciac i emulator wstawic ;)
A