Wpis z mikrobloga

#praca #londyn #programowanie #actionscript

Hola, szukamy kogos na stanowisko programisty ActionScript 3, 1-2lata doswiadczenia byloby idealnie + pojecie o pisaniu na platformy mobilne. Posadka wysiedziana przeze moja skromna, ja ruszam na podboj swiata i chcialbym szefa zostawic w mniej ciezkiej pozycji, a moze przy okazji jakiemus Miroslawowi pomoc? Jakby ktos cos slyszal widzial priv. Widelki 30-35k £
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@denwood: Nie trololo, ale 600 czynsz to ja place w cardiff (wiecej w sumie z rachunkami). Wiec spodziewam sie, ze w londynie ciezko zeby bylo to 600 (nie mowie o pokoju w mieszkaniu, tylko o mieszkaniu).
  • Odpowiedz
@matiit: Ma do rzeczy ze tak samo debilne pytanie, jak mozna za 2,229.56F miesiecznie na reke nie dac rady wyzyc w Londynie? Tym bardziej ze zakladajac jak chcesz wynajac cale mieszkanie to zazwyczaj nie jestes sam (rozowypasek). Koszt ladnego mieszkania na koncu 2 strefy to 1000F. Policz sam
  • Odpowiedz
@matiit: Skoro nie mowisz o pokoju tylko o mieszkaniu, to pytanie "czy da sie przezyc?" jest rownie niedoprecyzowane co oplacanie cudzego mieszkania w calosci samemu bezsensowne.

Te dyskusje przewaznie prowadza do, z grubsza, nikad, wiec darujmy off top, prosze, i jesli znacie kogos zainteresowanego to bardzo chetnie pomoge.
  • Odpowiedz
@elmyn: Offtop - "Koszt ladnego mieszkania na koncu 2 strefy to 1000F", serio? Zastanawiam się nad zmianą mieszkania i 1000 funtów w 2 strefie (z dobrą komunikacją do centrum) to bardzo mało. Ciekaw jestem gdzie mniej więcej? Okolice Lewisham albo Mile End?
  • Odpowiedz
@lemo: Np Deptford Bridge, Elverson Road albo Lewisham. Nowe budownictwo (tylko pamietaj zeby stargowac cene od teh co agencja proponuje - spokojnie da sie 100 w dol)
  • Odpowiedz