Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +330
bibi__ +131
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Widzę zaskakujące uwielbienie ze strony pyskatych dzid, które wraz z gównem zamiast mózgu i słownictwem ograniczonym do "k---a mać ja p------ę" w przerwach pomiędzy kolejnym buchem fajka, twierdzą, że prawdziwych facetów już nie ma (no bo k---a który by nie chciał takiej prawdziwej, eleganckiej damy jak ona?). No dobra, są też i inni, którzy są za, jednak nikt właściwie nie potrafi powiedzieć kim jest prawdziwy mężczyzna (my wiemy, że piwnicznym stulejarzem, ale może z tego powodu, że siedzi właśnie w piwnicy, ludzie uważają, że nas już nie ma?).
Kontynuując - nadal nie rozumiem w jaki cudowny sposób wojsko czyni z p---y faceta. Wiecie coś na ten temat? Wstawanie o wyznaczonej porze, dymanie z rana dookoła koszar czy też użeranie się z kapralem, chujem pospolitym - uczyniło kiedyś z kogoś prawdziwego mężczyznę? Nie sondze.
Jako ciekawostkę dodam fakt, że życie sprawiło, iż poznałem kilku wyższej rangi wojskowych - normalni, do k---y nędzy, ludzie. Nie kipią testosteronem, nie chodzą ze spluwą, nie mają wzroku niczym Clint Eastwood, nie stoją w oknie oceniając, czy dany przechodzień nie ma zbyt ciasnych spodni. Większość z nich wstaje rano, prasuje skarpetki, z nożyczkami przycina trawnik, wszystko ma schludne, czyste i zadbane, aż można by pomyśleć, że jakieś p---y z nich, co? No bo cholera, żaden nie jest łysy, nie ma mordy zalanej od nadmiaru masy, nie chodzi w ortalionie ani nie wydaje połowy pensji na omnadren i metanabol.
Może wy macie jakieś logiczne wytłumaczenie na to jak wojsko ma uczynić z p---y faceta? I skąd taka popularność tego zjawiska? Dlaczego wojsko, a nie jedzenie surowej dziczyzny (własnoręcznie upolowanej)?
#pasta #wojsko #4konserwy #neuropa #nieprzyjacieleniewoli
@RPG-7: nijak, co najwyżej p---a może się poczuć silna siłą współpizd z "kolektywu" ;)
Komentarz usunięty przez autora
@lucasy: kwestia jak definiujesz co jest przydatne w życiu, bo mi np. umiejętność grabienia liści nie jest do niczego potrzebna i niespecjalnie widzę możliwość, aby cokolwiek w moim życiu od tej umiejętności zależało
@lucasy: problem w tym, że wojsko poborowe
@meh0wski: a co dopiero wśród ateńczyków
@RPG-7: o wiele lepiej wykształcić dziecko za młodu tak, żeby w wieku 16 lat s---------o walczyć o kalifat xD
@RPG-7:
Poza tym to gadanie o powrocie powszechnej służby jest też mocno związane z psychozą wojenną
@plusujemny:
Nic nie będzie, bo wojsko, ani dyskusja o tym nic nie zmienią. Bicie piany.
Jeśli ktoś chce być sobą, to niech będzie, jeśli przy tym nikogo innego nie krzywdzi.
Wojsko to takie trochę 'wakacje' na wsi u złego dziadka. Musisz coś zrobić zamiast się stale o--------ć i oglądać MTV. Musisz nauczyć się zdawać raport ze swoich działań, wykonywać polecenia i odpowiadać za błędy.
A nawet jest okazja wystrzelić ze 3 - 5
Komentarz usunięty przez moderatora
@lucasy: to się tego nauczą, grabienie czy mycie podłogi to nie jest kardiochirurgia - nie trzeba wydawać milionów z podatków i zamykać ludzi w koszarach na 18 miesięcy żeby im tak cenne umiejętności przekazać.
Co do liści, to mamy w