Wpis z mikrobloga

@Czop: hm. otworzyłem gopro.com i przeczytałem. Równo 50 minut zakładając że korzystasz z wifi (a ciężko nie korzystać) i nagrywasz w 4K. Nagrywając zwykłe full hd 30fps bez wifi możesz nagrać nawet 90 minut zanim bateria padnie.
@krupek: to dziwne... Ja mam go pro HD hero (pierwszą wersję) i w HD nagrała mi 3,5 godziny, po czym przestała nagrywać bo zapełniła się karta pamięci... wyobrażam sobie nagrywanie bez wifi, bo moja kamera takiej opcji nie ma:)

A w 4k nie widzę sensu póki co nagrywać.

Ja bym brał go pro 4 black(bez ekranu) z możliwością nagrywania 1080/120fps ()

Nie mogę znaleźć
@Czop: No może i są wydajniejsze, ale to są dane ze strony GoPro więc raczej nieprzekłamane. Tylko czy (zakładając niższą rozdzielczość) nawet te 1:15h to nie jest za mało? Na rower/narty/cokolwiek...godzina nagrań i po kamerce. Zdarzyło ci się te 3,5 h kiedyś przekroczyć?
Nie próbowałem nigdy więcej takiego eksperymentu. To było w akademiku jak sprzątaliśmy kuchnnie, do której było ciężko wejść. Kamerkę podwiesiłem pod sufitem:)

Pewnie, że za mało te 1:15.

Ja jeszcze nie narzekałem na żywotność swojej baterii... zazwyczaj jak jadę w góry to cały dzień daje radę i wieczorem ją ładuję. Wiadomo, że nie nagrywam cały czas... No zobaczymy co ludzie będą pisać o baterii w nowych modelach.