Aktywne Wpisy

wierzgontycymbale +225
markowska +2
Hej
Wróciłam z kilkudniowego pobytu w Toruniu. Byłam tam z koleżanką i jej 6-letnim synem. Miałyśmy wynajęty apartament przez booking. I teraz moje pytanie, czy powinnam podzielić koszt na 3 osoby, czy dziecko policzyć ulgowo? Na stronie wynajmującego nie ma ani słowa o zniżkach dla dzieci. Plus jak sprawdzałam to taka sama cena wyszłaby dla 3 osób dorosłych #urlop #dzieci #matki #pytanie
Wróciłam z kilkudniowego pobytu w Toruniu. Byłam tam z koleżanką i jej 6-letnim synem. Miałyśmy wynajęty apartament przez booking. I teraz moje pytanie, czy powinnam podzielić koszt na 3 osoby, czy dziecko policzyć ulgowo? Na stronie wynajmującego nie ma ani słowa o zniżkach dla dzieci. Plus jak sprawdzałam to taka sama cena wyszłaby dla 3 osób dorosłych #urlop #dzieci #matki #pytanie

Zobaczcie mirki jaka jakość zdjęcia w trybie nocnym w nowej go pro 4 silver.
Jestem w pozytywnym szoku! Nie myślałem, że aż tak zadziała ten tryb.
Wielkie brawa!
#kamerka #kamera #gopro #fotografia
A w 4k nie widzę sensu póki co nagrywać.
Ja bym brał go pro 4 black(bez ekranu) z możliwością nagrywania 1080/120fps (。◕‿‿◕。)
Nie mogę znaleźć
Pewnie, że za mało te 1:15.
Ja jeszcze nie narzekałem na żywotność swojej baterii... zazwyczaj jak jadę w góry to cały dzień daje radę i wieczorem ją ładuję. Wiadomo, że nie nagrywam cały czas... No zobaczymy co ludzie będą pisać o baterii w nowych modelach.