Aktywne Wpisy

Odchod_Pasywny +55
POMOCY!!
Jedziemy właśnie z Sebastianem na event w Zakopanem, gdzie czeka na nas mentor Daniel oraz ksiądz Andrzej i cholera! Padł nam samochód! Utknęliśmy w środku nocy na autostradzie. Może znacie kogoś z okolic, kto mógłby nam pomóc??
#sebcel
Jedziemy właśnie z Sebastianem na event w Zakopanem, gdzie czeka na nas mentor Daniel oraz ksiądz Andrzej i cholera! Padł nam samochód! Utknęliśmy w środku nocy na autostradzie. Może znacie kogoś z okolic, kto mógłby nam pomóc??
#sebcel

Sleepypl +30

Pozwolę sobie zawołać także króla winterów: @RPG-7
Jak będzie hajs to dokupie jeszcze tysiąc. Mam nadzieje że doczekam się spowrotem spadku do 0,09 i mi też uda się zarobić.
Biznes plan:
1. Kupić 1500 winterów po 0,09 każdy (135euro)
2. Poczekać aż ceny podskoczą do 1 euro (wiem, że będę pewnie czekał z pół roku, nie śpieszy mi się)
4. Sprzedać 1500 winterów po 1 euro każdy
5. 1500 - 135 (cena zakupu) - 225 (prowizja Volvo) = 1140 euro
6. ???
7. Profit (1140 euro)
źródło: comment_Tj0xJ6Zt5yPh5EyoTL9VIlu6dL9YpotL.jpg
PobierzSamo to, że awp asiimov ft na allegro chodzi po 180-200 zł, a na rynku steam 55 euro. Licząc bardzo ogólnie przy kursie 4 zł za 1 euro już w momencie sprzedaży jesteśmy 20-40 zł w dupie. Do tego prowizja allegro i kolejne 5 zł w dupie.
Przy sprzedaży cs wychodzisz na plus po odliczeniu wszystkich prowizji.
@NeXIcE: Mi wyskoczył komunika o podanie, czy jestem, czy nie jestem mieszkańcem USA, jeśli wybrałem, że nie jestem to nic nie musiałem wypełniać i dali mi spokój.