Wpis z mikrobloga

Mireczki wolnościowe, takie jak ja, mam dla Was propozycję.

Skoro nie możemy znieść tego włażenia w dupę Putinowi przez krula, generalnie jego polityki, którą obrał wobec cara Rosji, a która nie podoba się sporej większości elektoratu KNP, to wspierajmy inicjatywę Partii Libertariańskiej - http://partialibertarianska.org/deklaracja-polityczna-pl/.

Ja, jak wielu zresztą, nie potrafię zidentyfikować się z Korwinem, nie potrafię zidentyfikować się ze ślepymi kucami (coś jak lemingi w PO) oraz antypolskim, agresywnym wobec naszego kraju i obywateli elektoratem pokroju @Myrten, @Stadler, @konradinio, @MWittmann.

Wspierajmy inicjatywy wolne od oszołomstwa - tam gdzie są ludzie na poziomie!

Przedyskutujmy!

#4konserwy #4onuce #neuropa #polityka #korwin #krul #jkm #ukraina #rosja #partialibertarianska
internetowyjanusz - Mireczki wolnościowe, takie jak ja, mam dla Was propozycję.

Sk...

źródło: comment_22gZcAq6dlECn1zCWtat8QLeRbZnoA9P.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@internetowyjanusz:

co jakiś czas czytam co wrzucają na pejsbuku, nie ze wszystkim się zgadzam - ale ogólnie są spoko, jedyny problem to że tam prawie nikogo nie ma, chyba nie do końca mają pomysł jak to poprowadzić jeszcze
  • Odpowiedz
@ponton: Odpowiedz mi na pytanie co się stało z elektoratem KNP skoro niedawno skakaliście, że 13% TO THE MOON, a dzisiaj ledwo próg wyborczy. Nie zaprzeczaj tylko zrozum, że polityka prorosyjska w obliczu konfliktu to spowodowała oraz te durne trolle, które się podpięły pod KNP i niszczą wszystko. Zdaj sobie z tego sprawę, bo jak leming będziesz zaprzeczał.
  • Odpowiedz
@ponton: nie chodzi tylko o Ukrainę, ale o to, że korwin jest słabym publicysta i beznadziejnym politykiem, jak to pokazały ostatnie wybory dbający o pompowanie swojego ego i posady dla kolegów. Z wolnością KNP ma bardzo mało wspólnego, natomiast z populizmem - strasznie duzo. I nie wyjeżdżaj że nie są populistami bi nie chcą rozdawać państwowej kasy, bo ich zwulgaryzowanie i sorymitywizowanie polityki jak najbardziej jest populizmem
  • Odpowiedz
@internetowyjanusz:

Ty to jednak jesteś myśliciel.

Skoro polityka antyrosyjska, prowadzi do wojny, to polityka pro-rosyjska jaką prowadzi KNP, oddala od nas możliwość wojny, czyli ludzie którzy boją sie wojny, powinni głosowac na KNP, czyli KNP powinno mieć 20-30%.

To jest oczywiste, jak 2+2, ale janusze polityki tego nie ogarniają widzę.
  • Odpowiedz
Skoro polityka antyrosyjska, prowadzi do wojny, to polityka pro-rosyjska jaką prowadzi KNP, oddala od nas możliwość wojny, czyli ludzie którzy boją sie wojny, powinni głosowac na KNP, czyli KNP powinno mieć 20-30%.

@erbo: To jest dopiero logika... ja p------ę. Właśnie dlatego jeszcze dalej się będę trzymał od KNP.

Pojąłeś już, że jesteśmy w NATO oraz UE? Będziesz dbał o interes wroga czy swój i sojuszu? Sabotaż intelektualny.
  • Odpowiedz
@internetowyjanusz:

No w przeciwieństwie do twoich przemyśleń to jest właśnie logika.

Rosja nigdy nie atakuje krajów rządzonych przez pro-rosyjskich przywódców, jak tego nie ogarniasz, to nie moja wina.
  • Odpowiedz