Aktywne Wpisy
Lewusx +101
Chłop 10 lat trenował, a ponad 3 lata kuł dupsko dla kawałka kartonu którego 99% nie zrozumie.
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak
Co poprawić w sylwetce?
- Klata 30.6% (288)
- Bary 7.2% (68)
- Nogi 13.9% (131)
- Brzuch 30.6% (288)
- Plecy 17.6% (166)
_Blanche_Barton +287
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Szukam mojemu szefowi koreańczykowi mieszkania. Dzwonię, odbiera kobieta. Praktycznie na wstępie mówię jej, że osoba ktora przyjedzie obejrzeć mieszkanie nie mówi po polsku. Pani się pyta czy mówi po angielsku, odpowiadam że tak. Na co ona- "No dobrze, spytam wprost. Czy ta osoba jest ze społeczności romskiej?" Zacząłem się śmiać, powiedziałem że nie, a ta babka mówi że całe szczęście, bo z tymi #!$%@? miała już wystarczająco dużo przeżyć.