Aktywne Wpisy

GrubyJoshi +7
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w

saintie +27
sama siebie bym wyru……..
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_gdqWHwunsfST7CJ90TQINioQOuGOQ96x.jpg
PobierzxD komicznie to wygląda przy Gwiezdnych Wojnach
źródło: comment_P8CT3lE60REZ0uW1JkMoteVu8redLgfE.jpg
Pobierzdla informacji zabieg zwężania ("obkurczania" - ładniejsze słowo) pochwy polega na umieszczeniu w niej głowicy lasera przez którą wiązka oddziałuje kolejno na całą powierzchnie scianek pochwy. Tworzą się mikrokanaliki uszkodzeń, które dzięki naturalnemu procesowi gojenia powodują po zagojeniu zawężenie srednicy pochwy. Leczenie takie jest stosowane przy wielu chorobach, do poprawy jakosci stosunku, ale także (szczególnie popularne w azji) do tuszowania że dziewczyna
@Kemadas: Dobre, still biere.