Wpis z mikrobloga

Jak patrze na akcje które o----------ą #rozowepaski naszych mireczków to serio, myślę, że jestem jakimś p---------m szczęściarzem i trafiłem na naprawdę ogarniętego różowego, który ma na dodatek zaledwie 18 lat, przy moich 22.

Wczoraj sama urządziła mi pogaduszkę, że powinienem wyjść na p--o z kumplami, przecież to nie przeszkodzi #silownia a nie widziałem się z nimi już miesiąc, jedno p--o tragedii nie zrobi bo #dieta i że Ona się może nie zna ale o tym nawet czytała! Czaicie? Nie interesuje ją siłka, nie zna się na tym kompletnie ale przed rozmową sprawdziła w internetach. Powiedziała, że jak tak będe latał na #silownia i tylko do Niej to w końcu zeświruje, że kumple też są ważni, że nie powinienem ich zaniedbywać, że wszystko da się pogodzić.

#wygryw czy nie? #rozowypasek #truestory
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xEnzo: Tak wygląda normalny związek. Obraz kobiety na tej stronie jest mocno zniekształcony, przez co jak ma się do czynienia z normalną, to myśli się, że to jakiś ewenement.
  • Odpowiedz
@wzr1one: A niech idzie, chcę mieć dziewczynę a nie psa na smyczy i to tyczy się też w drugą stronę przy zdrowym podejściu i w granicach zdrowego rozsądku.
  • Odpowiedz
@xEnzo: To że 100 użytkowników którzy mają dziewczynę, tylko 2 napisze krzywą akcje nie świadczy że wszystkie "Mirki" mają p----------e dziewczyny. Normalni ludzie nie piszą o swoich dziewczynach w internecie... oh wait.
  • Odpowiedz
@xEnzo: pewnie, jak miałam 18 lat, to też namawiałam swojego chłopaka, żeby wyszedł gdzieś sam z kumplami. Po prawie 10 latach od tamtych wydarzeń, okazuje się, że związek wygląda trochę inaczej. Gdy się z kimś mieszka i prowadzi wspólne życie, ciężej jest znaleźć czas dla siebie, jeśli musisz go dzielić nie pomiędzy siłownia-dziewczyna-szkoła, a siłownia-dziewczyna-kumple-praca-dziecko-rachunki-sprzątanie-gotowanie-zakupy-rachunki... Tak czy siak, powodzenia Wam, dziewczyna ma zadatki na taką, co rozmawia, a nie szuka
  • Odpowiedz