Aktywne Wpisy
Angmac +377
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +302
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Wczoraj sama urządziła mi pogaduszkę, że powinienem wyjść na p--o z kumplami, przecież to nie przeszkodzi #silownia a nie widziałem się z nimi już miesiąc, jedno p--o tragedii nie zrobi bo #dieta i że Ona się może nie zna ale o tym nawet czytała! Czaicie? Nie interesuje ją siłka, nie zna się na tym kompletnie ale przed rozmową sprawdziła w internetach. Powiedziała, że jak tak będe latał na #silownia i tylko do Niej to w końcu zeświruje, że kumple też są ważni, że nie powinienem ich zaniedbywać, że wszystko da się pogodzić.
#wygryw czy nie? #rozowypasek #truestory
Wie co chcesz uslyszec