Wpis z mikrobloga

@13czarnychkotow: ja korzystam z Lumii od lat i lepiej mi się z nich korzysta jak z Androida. Teraz testuje HTC One M8 i nie mogę się do niego przyzwyczaić, Lumia 920 dla mnie jest wygodniejsza. A co znowu z Ubuntu się dzieje? Pomożemy :)
  • Odpowiedz
@qnebra: już jest stabilna, więc zobaczymy. W każdym razie, robią zbyt dużo, mając zbyt mało rąk do pracy. Ale kibicuje im, choć pamiętam o obietnicy 14.10 ;)
  • Odpowiedz
@TheRaphel: Ja się przyzwyczaiłam do Androida ;]

Z ubunciakiem to co zawsze - chodzi jakby chciał a nie mógł, usypia się czasem 2 razy - jak go usypiam i jak go budzę :D a jak się budzi to czasem internetu nie ma możliwości włączyć - ani wi-fi ani po kablu. Kiedy bateria padnie to zamiast się wyłączyć jak człowiek to tak usypia, budzi się, usypia, budzi się, usypia, budzi się,
  • Odpowiedz
  • 0
@TheRaphel: teraz są znacznie bardziej ostrożni w działaniach. Prawdą jest też to, że rąk do pracy im brakuje, bo co to jest na przykład 49 osób w ekipie unity 8.

Nowe ikony też jeszcze nie istnieją. A miały wejść w tym roku. Wróć, są tylko w wersji mobilnej i siedzą w zależnościach systemu.
  • Odpowiedz