Wpis z mikrobloga

Mirasy, to ja jestem #!$%@? czy ona bo już sam nie wiem xD tl;dr na końcu

Mam różowego paska, który stroni od imprez i jest bardzo niesmiala. Bez mojej wiedzy umawia sie na domowke z gosciem który na nią leci i sie z tym nie kryje (w sensie on z tym ze na nia leci xD), nigdy nie rozmawiala z nim w cztery oczy, co najwyzej troszke na fejsbuku. Mowi ze nie idzie tam dla niego, tylko zeby poznac nowych ludzi. Czy tylko mi wydaje sie to #!$%@?? xD Ankieta w komentarzach.

BTW. Sprawa jest juz dawno zamknieta, ostatecznie tam nie poszla bo sie #!$%@?, no ale jakos tak chcialbym sprawdzic co o tym mysla osoby trzecie xD Wiec darujta sobie teksty o zaufaniu.

tl;dr

#kiciochpyta #ankieta #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozowypasek
  • 38
@Tojtek: Moze sie tak wydawac po tym wpisie, jednak jest nieco inaczej. Ogolnie okreslilbym ja jako cudowna kobiete z niekontrolowanymi napadami skrajnie idiotycznego myslenia i #!$%@? logiki, czyli typowy #rozowypasek :D

@Wypalcowany: To samo jej mowilem, ale "no cos Ty na pewno nie bedzie sie przystawial, zreszta mam Ciebie", bo to problem dla faceta chociazby sila przelizac dziewczyne. + alkohol, a najmocniejszej glowy na swiecie i w powiecie to ona
@m00n: Jak juz wspomnialem, sprawa jest zamknieta. Zrobilem dosc mocna awanture i od razu odpuscila. Problem w tym ze ona uwaza takie cos za cos normalnego, no bo co to jest umowic sie za plecami faceta z gosciem ktorego ledwo sie zna ale o ktorym wiadomo (i ona tez to wie), ze na nia leci. Najsmieszniejsze (i jednoczesnie najbardziej zalosne) jest to, ze jest ona, lekko mowiac, strasznie zazdrosna o mnie,
@Psychopathy_Red: Nie chce cie martwic ale to ze zrobiles jej o to awanture usprawiedliwia ja w jej mniemaniu zeby sie z nim spotkac. Skoro gosc na nia leci to pewnie w jakis sposob do niej "uderza" tel. fb czy inne srodki przekazu. Skoro ona nie widzi w tym nic zlego to predzej czy pozniej zrobi to po kryjomu przed toba. A to wlasnie jest taki paradoks ze osoby niby najbardziej zazdrosne
@Psychopathy_Red: Wydaje mi się, że sprawę za mało znam, bym coś mógł innego stwierdzić, niż to co wyżej. Jak chcesz, wal #coolstory o tej awanturze w osobnym wpisie. :D Wracając do tematu jeszcze... Nie wiem czemu różowe paski czasem nie potrafią pojąć oczywistych rzeczy z serii "tak się nie robi". Znam przykład dziewczyny, która swojemu przyjacielowi zaczęła sadzić tekstami jak jej miło, bo znalazła chłopaka, który z charakteru jest dokładnie taki
@Tojtek: Jak juz mowilem, co do kwestii wiernosci etc. to mam prawie calkowita pewnosc (nie to, ze mam jakies watpliwosci, ale jak juz mowilem, pelne zaufanie niezalezne od wszystkiego nie jest moim zdaniem dobrym wyjsciem), chcialem sie tylko dowiedziec czy jej zachowanie bylo #!$%@? czy normalne, glownie dlatego ze jak bym jej nie udowadnial ze to co chciala zrobic bylo kompletnie #!$%@?, tak ona bronila sie tak zaciekle ze w pewnym
@Tojtek: A co do braku pojmowania rzeczy z serii "tak się nie robi", małe #coolstory Kumpel był z dziewczyną, którą też mógłbym określić jako złotą - przynajmniej dla niego, gdyz jest raczej typem lekkiego dresika i choc w ostatnich latach naprawde dojrzal, to jednak pewnej bariery przeskoczyc sie nie da. Jego rozowy pasek byla calkiem ladna dziewczyna, madra, a do tego naprawde, naprawde rozsadna. Az tu nagle kumpel ktoregos dnia przy