Aktywne Wpisy

szymski1 +68
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi

sawardega +81
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma

Mam różowego paska, który stroni od imprez i jest bardzo niesmiala. Bez mojej wiedzy umawia sie na domowke z gosciem który na nią leci i sie z tym nie kryje (w sensie on z tym ze na nia leci xD), nigdy nie rozmawiala z nim w cztery oczy, co najwyzej troszke na fejsbuku. Mowi ze nie idzie tam dla niego, tylko zeby poznac nowych ludzi. Czy tylko mi wydaje sie to #!$%@?? xD Ankieta w komentarzach.
BTW. Sprawa jest juz dawno zamknieta, ostatecznie tam nie poszla bo sie #!$%@?, no ale jakos tak chcialbym sprawdzic co o tym mysla osoby trzecie xD Wiec darujta sobie teksty o zaufaniu.
tl;dr
#kiciochpyta #ankieta #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozowypasek
Ciekawe czy przeprosiła w ogóle za to, że
Zauważyłam wsrod niebieskich mirków pewną rzecz: uważacie, że jeżeli puścicie dziewczyne do potencjalnego podrywacza to ona zdradzi. dlaczego? macie aż tak niską samoocenę czy tak niskie mniemanie o swoich dziewczynach?
@Achaa: Jeśli tak rzeczywiście jest to w normalnym związku się o tym mówi wprost, a nie spisuje jakieś spotkania za plecami partnera.
@Achaa: Dmuchanie na zimne, alkohol, "to bym nie miał ręki" itp. Wyznaję
Żeby wiedzieć czy osobie, którą uznajesz za swoją miłość możesz zaufać? Kobieta to nie jest suka z cieczką którą trzeba trzymać w domu albo bez przerwy z nią chodzić. Założę się że częściej dochodzi do końca związku nie z powodu zdrady a właśnie tego nadmiernego ograniczenia wolności. I nie, wypuszczanie jej do miasta samej albo do sklepu to nadal
Komentarz usunięty przez autora
Dla mnie przepis na katastrofe