Wpis z mikrobloga

@krav: Zarabiam tylko 300 zł mniej niż jedna osoba z mojej rodziny, która pracuje w swoim zawodzie i jest po studiach. Mam lekką, mało, stresującą pracę, nikt nie drze ryja po mnie. Po za tym nie koliduje to z moim "pierwszym" zawodem. Albo jesteś gimbem, który żyje jeszcze na koszt rodziców czy też studenciakiem co ma wszystko pod nos, że gadasz takie głupoty.

Ja nie narzekam.
  • Odpowiedz
Miałem kiedyś Hammera na firmę w celach marketingowych. Też była wstawiona butla z gazem. Oszczędność przy wyjazdach w Polskę ogromna, więc dla mnie to nic nadzwyczajnego, a już szczególnie śmiesznego.
  • Odpowiedz
@garindaan: Bo kupić Hummera i założyć do niego gaz to tak jak kupić sprzęt audio za 50 tys., a potem słuchać po cichu, bo prąd drogi. Przecież i tak słychać, a ważne, że na półce wygląda ładnie.

Argument o tym, że ktoś założył gaz do Hummera, bo potrafi liczyć jest beznadziejny. Hummer poza wyglądem, który może być dla kogoś powodem do szpanu nie ma żadnych właściwości, które można by wybrać kierując
  • Odpowiedz
@garindaan: @garindaan: @BarteckR: Pudzian ma hummera na gaz.

Przecież nie jest autem wyścigowym, żeby się zastanawiać, czy ma sekundę czy półtorej sekundy gorszy czas do setki.

Pudzian ma kasy jak lodu. I co? Bogactwo ludzi wynika z faktu, że potrafią dobrze rządzić swoimi pieniędzmi. Polaczki takie jak wy śmiały by się również z faktu że leje 95tke zamiast 98. Większość takich aut w stanach ma
  • Odpowiedz
Większość takich aut w stanach ma gaz, bo jest niemal darmowy.

@sspiderr: W zasadzie masz rację, ale z tym fragmentem to popłynąłeś... Podaj konkretną wartość i zestaw ją z liczbą samochodów na LPG w Polsce, Turcji, czy Włoszech (gdzie gaz jest popularny).
  • Odpowiedz
@garindaan: Wysmiewasz sie z goscia, który kupił Hummera włożył do niego gaz i miesięcznie tyle ile ty mieięcznie zarabiasz na tej marnej stacji. Z kogo się śmiać, chyba z Ciebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
to nie cząsteczki są krótsze :) bo to by było coś nowego na skalę światową tylko łańcuch węglowo-wodorowy jest krótszy

@sailor_73: skrót myślowy, ale czy dla alkanów z łańcuchami prostymi wraz ze wzrostem długości łańcucha nie rośnie jeden z wymiarów cząsteczki?
  • Odpowiedz