Aktywne Wpisy
Larsberg +255
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Kowal19888 +80
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Niby nic nadzwyczajnego dla mnie gdyby nie fakt, że koleś do niego tankował gaz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #heheszki #zycieczysmierc
Komentarz usunięty przez autora
Ja nie narzekam.
Argument o tym, że ktoś założył gaz do Hummera, bo potrafi liczyć jest beznadziejny. Hummer poza wyglądem, który może być dla kogoś powodem do szpanu nie ma żadnych właściwości, które można by wybrać kierując
Pudzian ma kasy jak lodu. I co? Bogactwo ludzi wynika z faktu, że potrafią dobrze rządzić swoimi pieniędzmi. Polaczki takie jak wy śmiały by się również z faktu że leje 95tke zamiast 98. Większość takich aut w stanach ma
@sspiderr: W zasadzie masz rację, ale z tym fragmentem to popłynąłeś... Podaj konkretną wartość i zestaw ją z liczbą samochodów na LPG w Polsce, Turcji, czy Włoszech (gdzie gaz jest popularny).
@sailor_73: skrót myślowy, ale czy dla alkanów z łańcuchami prostymi wraz ze wzrostem długości łańcucha nie rośnie jeden z wymiarów cząsteczki?