@radogost: Możecie siedzieć na dupie i czekać aż jakaś laska sama się do Was odezwie, ale powiedzmy sobie szczerze - raczej to nigdy nie nastąpi. To jest walka o przekazanie swoich genów dalej. Chyba, że niektórzy są aż tak #!$%@?, że ich organizm włącza opcję nie puszczania materiału genetycznego dalej i blokuje kontakt z samicami. Ale na to już nic nie poradzę:)
@severian: Ok, mając 30 lat nie spytasz się dziewczyny o chodzenie, dosłownie, nie zgrywam też #!$%@? wie kogo. Chcę pokazać jednak pewną zależność - zagadasz i się nie uda - nic nie tracisz, możesz za to zyskać, a przynajmniej można pogadać sobie z fajną dziewczyną. Za to nic nierobienie i pisanie żali tutaj nic nie daje.
@radogost: Bo kobiety lubią zaradnych i pewnych siebie facetów. W ogóle nie tylko kobiety. Każdy takich ludzi szanuje raczej, o ile nie mają charakteru kretyna. Nie trzeba wielkiego wysiłku żeby dojść do takich wniosków.
A jak ktoś stawia się w kategorii przegranego jeszcze przed startem, to do końca życia będzie przegranym. Niezależnie czy chodzi o podrywanie dziewczyn, sukcesy zawodowe, czy sport.
A tak w ogóle rada typu "Ćwiczcie na starych babach w sklepie, siostrach, różowych paskach 2/10" to dla większości facetów gówno a nie rada, bo mało kto ma pietra
@radogost: Problemem części #!$%@? - bo nie ma na to innego określenia (chyba, że znacie to pomóżcie) - jest tworzenie dziwacznych filozofii, teorii i usprawiedliwiania się pod banderą Stuleji.
Jak już wyjdziesz z gimbazy to ten tekst przestaje działać.
@severian: Domyslam sie, ze nie chodzilo mu o ten tekst doslownie:) Wszystki jest kwestia podejscia, jak od poczatku dajesz znac kobiecie w jasny sposob czego chcesz to juz sprawa prawie wygrana, bo wiekszosc facetow to niestety #!$%@?, ktore boja sie okreslic, zeby nie stracic "przyjazni".
Wiecie czemu jesteście #!$%@? #tfwnogf?
Bo jesteście #!$%@?.
Jakie są #rozowepaski?
Rozchwiane emocjonalnie, zmienne itp. Są tu codziennie miliony żali o to.
Tego nie zmienimy, taką mają naturę.
A po co im jesteśmy my, #niebieskiepaski?
My wprowadzamy w związek stanowczość, zdecydowanie i spokój.
Jesteśmy względnie normalni, stanowimy dla nich oparcie i takie inne #!$%@? rzeczy.
My stoimy twardo gdy pojawiają się problemy, my potrafimy trzeźwo spojrzeć na sytuację i one chcą to czuć.
Może się mylę, ale moim sposobem na dziewczyny zawsze było wejście na pełnej #!$%@?, typu "cześć, podobasz mi się, będziemy chodzić?"
Mówię tu o wejściu w związek, nie o przypadkowym ruchaniu.
A do tego trzeba się uśmiechać.
Chcieli byście być z kimś kto ma typowy wykop fejs?
Uśmiech i zdecydowanie.
Co możecie stracić? Nic. Trening czyni mistrza. Ćwiczcie na starych babach w sklepie, siostrach, różowych paskach 2/10.
Lubię Was bo lubicie koty i piszecie śmieszne rzeczy, więc przekazuje Wam moje przemyślenia po pewnej dawce %.
Proszę jakieś mirkopiękności o weryfikację tego co napisałem, ale zawsze działałem w taki sposób i dawałem radę.
Facet ma być facetem. Jak dziewczyna chce pogadać z #!$%@?ą to pogada z koleżanką.
"Życia nie zmienisz. Zaciśnij zęby, pierś do przodu, a nosem powietrze wypuszczaj"
#stulejacontent
@radogost: Jak już wyjdziesz z gimbazy to ten tekst przestaje działać. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@radogost: Prawda, też miałem już takie wnioski.
@radogost: Oplułem się piwem xD
A jak ktoś stawia się w kategorii przegranego jeszcze przed startem, to do końca życia będzie przegranym. Niezależnie czy chodzi o podrywanie dziewczyn, sukcesy zawodowe, czy sport.
Ludzie w dużej mierze widzą nas tak jak my sami
@radogost:
- Cześć! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- #!$%@? frajerze!!! ლ(ಠ益ಠლ)
A tak w ogóle rada typu "Ćwiczcie na starych babach w sklepie, siostrach, różowych paskach 2/10" to dla większości facetów gówno a nie rada, bo mało kto ma pietra
Żałosne - bo na słowo smutne to nie zasługuje.
@Velati: nie pij tyle xD
@severian: Domyslam sie, ze nie chodzilo mu o ten tekst doslownie:) Wszystki jest kwestia podejscia, jak od poczatku dajesz znac kobiecie w jasny sposob czego chcesz to juz sprawa prawie wygrana, bo wiekszosc facetow to niestety #!$%@?, ktore boja sie okreslic, zeby nie stracic "przyjazni".
@severian: Wyglad tez jest zalezny od
@radogost: A ona wtedy myśli, żeś stuleja bez samochodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powinieneś zaproponować na pełnej #!$%@? dymanko zaraz po wyjściu z drogiej fury, żeby wiedziała co może z tego mieć i że będzie Cię na nią stać ;)