Aktywne Wpisy
Naproksen +941
urarthone +678
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.9% (716)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.3% (85)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.1% (234)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.0% (26)
- Złodziej książek z USA 3.8% (98)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.7% (44)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 4.0% (102)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 49.2% (1265)
Jestem wolontariuszem i opiekuje się kombatantami AK i NZS. Na zdjęciu ja z panią Joanną Domaszewską - porucznikiem AK, odznaczoną Krzyżem Komandorskim Orderu Odrodzenia Polski, nadawanym zasłużonym kombatantom posiadającym Order Wojenny Virtuti Militari.
I od razu #pokazmorde
A swoja droga, to plusik duży dla Ciebie :)
@Kmicicus: Ci co wyrywają drzewka to nie są żadni patrioci tylko idioci, bez względu na to do jakiej grupy ich zakwalifikować. A stowarzyszenia kibolskie organizują wiele akcji patriotycznych czy charytatywnych jak odnowy grobów powstańczych, paczki dla kombatantów czy akcja kolorujeMY.
@Cypiss: Wielki plus, rzadko się zdarza żeby coś na mirko tak mnie ujęło.
Duży szacunek za poświęcenie.
@pwone: to dlaczego środowisko kibicowskie, które jest tak sprawne i działa świetnie nie potrafi z nimi walczyć? I od razu odpowiem: bo ich wspierają. Jak idzie 500 osób na wyjeździe i ktoś kopnie ławkę albo wyrwie drzewko to jest z niego smieszek poza kontrolą i nikt nie pomyśli, zeby mu dać
@lapampek: Jeśli masz fb to wpisz sobie Odra-Niemen Oddział Wielkopolski. Jak coś to pisz na priv to dam Ci namiary na ludzi odpowiedzialnych w Wlkp.
@plushy: W jaki sposób mógłbym pomóc?
@WillyHack: @thestructor: @thestructor: @Ivux: @Asdasiq: @dzejkob98: @piotruch: @foster1: Dziękuje za miłe słowa :)