Wpis z mikrobloga

audiofile podcinają sobie żyły, a ja się cieszę z tego, że mój #rozowypasek wpadł na pomysł żeby kupić mi głośniki. Od dawna się do tego zabierałem i od dzisiaj je testuję, dokupiłem sobie stary używany sprawny amlituner #cebulamotzno, który udźwignie te głośniki. I powiem Wam, że Coco Jambo, Rick Astley, Pearl Jam, Black Sabbath brzmią o wiele lepiej. O to chodziło! Na koniec postawiłem głośniki na krzesłach nieprawilnych. To znaczy kable zwykłe, krzesła z taniego drewna, kable zwykłe. A amplitunera nie składała dziewica wychowywana w malezji przez rodziców, których przodkami byli inżynierowie z ameryki południowej.
hill7 - audiofile podcinają sobie żyły, a ja się cieszę z tego, że mój #rozowypasek w...

źródło: comment_Lj2gSgsJ4WVEeWQlIrcVutYBfN2MpO8W.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hill7: Zrobiłeś krok w stronę otchłani. Potem stwierdzisz, że może jakiś lepszy amplituner, potem że jednak Integra z osobnym tunerem będzie lepsza, w sumie niedrogo, a jeszcze można lepszy model kupić... I tak stopniowo, stopniowo ;)
  • Odpowiedz
@oskar666: bez suba gra pięknie, na początku miałem obawy, że nie będzie mi gruchotało żeber. Ale ten zestaw daje radę, jak nie chcesz podskakiwać ale posłuchać muzyki w całej jej okazałości to polecam.
  • Odpowiedz
@Liquid_Snake: jak jesteś starszy to znasz Quelle, tam były te wzmacaniacze. Miały grać i graja - jak chcesz za 500zł zestaw, który będzie grał to śmiało pisz. czy mogę wpisać do cebuladeal
  • Odpowiedz