Aktywne Wpisy

Zapraszam do PIRAMIDY SEBCELA TORUSA.
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
źródło: PIRAMIDA_SEBCELA
Pobierz
Miguelos +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Najlepsza jednostką trzeciego poziomu został Wysoki Elf( tylko 2 osoby na 30 głosujących dały mu mniej niż 8 punktów) drugie miejsce dla Gryfa, a trzecie już z większą stratą do pierwszej dwójki Smocza Ważka (albo Oślizg jak ktoś woli). Jeżeli chodzi o najsłabszą jednostkę tutaj toczyła się zacięta walka miedzy Urukiem a Upiorem. Ostatecznie najgorszy okazał się Upiór (póki co najgorsza średnia ocena ze wszystkich ocenianych do tej pory stworów.)
http://i.imgur.com/IuibqC9.png
Teraz czas na głosowanie na najlepszego stwora poziomu 4. Głosujemy w ten sam sposób co dotychczas,Ale teraz tworzymy dwie listy(dla stworzeń nieulepszonych i ulepszonych z danego poziomu).
Wołam wszystkich, którzy głosowali ostatnio. Jeśli kogoś nie ma na liście a chciałby się tam znaleźć niech da znać w komentarzu, jeśli jest a nie chce tam być niech też napisze;)
@jankotron: @Onde: @Noct: @Kampala: @samwieszkto: @samwieszkto: @Lipathor: @fledgeling: @seeksoul: @jarunia: @Otsego_Amigo: @DaimonTheFrey: @Clearview: @PrzypadkowyNick: @FortisFerox: @zonk666: @DominaTuByla: @augusto-mises: @diabLEEca: @HiszpanskaInkwizycja:
Muzyczny temat z Bastionu pojawił się już po wygranej Centaura więc zamiast tego dzisiaj posłuchamy mojego ulubionego tematu bitewnego z heroesów.
#homm3 #homm3ranking
10 Strzelec z kampanii z Gelu http://i.imgur.com/55cgDRD.jpg (tak wiem że są przypisani żadnego zamku, ale to moja ulubiona jednostka czwartego poziomu :))
9 Wampirzy
9 Krzyżowiec
8 Wampirzy Lord (wysoka ocena za
8 Krzyżowiec
7 Wampirzy Lord
6
8 Krzyżowiec
7 Ogr Szaman
6
Nieulepszone
1
Nieulepszone