Wpis z mikrobloga

@GoonSquad: Przesiadłem sie z 3,7 calowego (HTC One V) na 5 calowy HTC One M8 i też myślałem na początku, że 5 cali to za dużo, ale teraz naprawdę nie wiem jak mogłem używać tak mały telefon. Przeglądanie internetu, oglądanie filmów na YT, pisanie smsów - wszystko jest łatwiejsze i wygodniejsze. W kieszeni też jakoś bardziej nie przeszkadza. Gorąco go polecam
  • Odpowiedz
@GzS: mam tablet, więc nie chciałem robić z telefonu drugiego urządzenia do przeglądania internetu i czytania. Zastanawiam się po prostu gdzie się nosi taki wielki telefon... :D
  • Odpowiedz
@GoonSquad: Normalnie w kieszeni? :D Mam nawet jedne dość ciasne spodnie, prawie rurki i nie przeszkadza mi telefon podczas siedzenia, wchodzenia na rower itp. :p
  • Odpowiedz
@GoonSquad: No serio haha Też nigdy nie chciałem wierzyć. Weź sobie od jakiegoś znajomego, który ma takiej wielkości telefon i włóż do kieszeni :p
  • Odpowiedz
@GoonSquad: Mam go ze dwa tygodnie, ale rysek nie widzę. Mam tylko gumowego case'a, którego dostajesz chyba w każdym zestawie: takiego. Nieco pogrubia, ale nie aż tak
  • Odpowiedz