Wpis z mikrobloga

@maxwol: Postaram się coś napisać jutro po kolejnej sesji z mirkami, ta gra tak mnie kręci że nawet jazda "motocyklami" jest przyjemna :)

@Dark: ja się nie martwię bo mam Destiny na kilka miesięcy, MGSV:GZ w międzyczasie do zrobienia na 100% a później jedno DLC, drugie, coś z plusa wpadnie, nie martwię się o duże wydatki, FC4 do tej pory pewnie stanieje i zostanie połatany, kupowanie na premierę
  • Odpowiedz
@Dark: po co kupować indyki jak co miesiąc je dają za darmo? :)

@Lumpart: też tak myślę ale zupełnie mi to nie przeszkadza, w D2 jak grałem to fabuła w ogóle mnie nie interesowała bo wciągał gameplay i zachwycał klimat, tu jest tak samo.
  • Odpowiedz
@Dark: pograłem kiedys chwilę na X360 żeby dowiedzieć się czym się ludzie jarają i nie dowiedziałem się ;)

@maxwol: każdy będzie dobry jak jest w miarę nowy a twój jest świeży jak moje jutrzejsze bułeczki na śniadanie ;P
  • Odpowiedz
@Liquid_Snake: przez Ciebie się nakręciłem już teraz na ps4,a miałem w listopadzie.Nie interesowałem się tą grą specjalnie ale po Twojej ocenie poczytałem jeszcze trochę o niej i obejrzałem filmiki i czuję się jak dziecko, które koniecznie to chce;P
  • Odpowiedz