Aktywne Wpisy

tojestmultikonto +89
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
źródło: 20240830_103226
Pobierz
tenebrarum +2

Swoją drogą śmieszne, że oddają to do swojego człowieka "specjalisty ds. reklamacji" W sumie na c--j mi taka opinia :D To tak jakbym ja za podstawę reklamacji przyjął opinię mojej mamy #airmax #streetwear #prawo
źródło: comment_VrruhXuqx60e4GfMiq6ai4FeTASpUJgR.jpg
Pobierz@wzr1one: no nic, ja będę walczył, nie będzie mi jakiś fagas mówił że źle konserwowałem buty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ktplTadYZMTgS1YykWyEoRKS8aRjuKF4.jpg
Pobierz@Pismak: A może ich specjalistą ds. reklamacji jest czyjaś mama, czo? ( ͡° ʖ̯ ͡°)