Wpis z mikrobloga

Według rzeczoznawcy to całkiem normalne zużycie jak na 3 miesiące. Według mnie świadczy o tym że są nie oryginalne

Swoją drogą śmieszne, że oddają to do swojego człowieka "specjalisty ds. reklamacji" W sumie na c--j mi taka opinia :D To tak jakbym ja za podstawę reklamacji przyjął opinię mojej mamy #airmax #streetwear #prawo
P.....k - Według rzeczoznawcy to całkiem normalne zużycie jak na 3 miesiące. Według m...

źródło: comment_VrruhXuqx60e4GfMiq6ai4FeTASpUJgR.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pismak: podpisuje się pod słowami nr00, pociesze Cię, w fejkach tak nie peka midsole więc przynajmniej na rewirze będą wiedzieć że, masz legite :]
  • Odpowiedz
@Pismak: nie będę się zakładał, ale to przecież logiczne, że im więcej chodzisz w tych butach tym szybciej pęknie farba. Midsole jest cały czas w ruchu, bo pod piętą masz poduszkę, która cały czas amortyzuje
  • Odpowiedz
@Pismak: Ten sam model, ta sama kolorystyka, ten sam problem. 55 kg żywej wagi here, może jestem za ciężki do tych butów xD Znalazłem na nie jakiegoś desperata co mimo wszystko chciał kupić, to odpuściłem sobie reklamacje. http://imgur.com/a/Fb9Cy tutaj zdjęcia, po angielsku opisy bo pokazywałem już jakiemuś typkowi z reddita.
  • Odpowiedz