Wpis z mikrobloga

@Wojt_ASR: Tylko żeby znowu nie lecieli na rekord zwycięstw, żeby potem przegrać z tymi cwelami. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak nie zdobędą mistrza w tym roku to może być ciężko - wzmocnili się, a Juve trochę stoi w miejscu, do tego w rozgrywkach europejskich są rozstawiani po kątach, jak nie teraz to kiedy? Za rok-dwa nie będzie Tottiego i cały plan w #!$%@?. :D
@koszmareq69: Wiesz no wygrywali, bo byli na fali, teraz tez dobrze zaczęli :P

Przyszły kontuzje, przyszła trochę slabsza forma no i Roma zaczęła tracić punkty. Teraz Roma ma o wiele silniejszą kadrę.

No tak, pewnie, ale wiesz, będzie De Rossi :P

No a co do Tottiego to 2 lata. Przestanie grać w Romie 4 miesiące przed swoimi 40. urodzinami.
@Wojt_ASR: Ja miałem mini zawał jak mówił, że to ostatni wzór koszulki Romy w jakiej zagra, ale się okazało, że to tylko śmieszek ( ͡° ͜ʖ ͡°) De Rossi też młodszy już nie będzie, zresztą napastnikiem to on nie jest. :P
@koszmareq69: Zawsze przed przedłużeniem kontraktu pojawiają się jakieś plotki, no ale na szczęście zawsze też, ostatecznie, się dogadują :P

Pewnie, ale to nie jest pierwszy raz, kiedy Totti gra jako taka fałszywa dziewiątka. Dla mnie to właśnie fajne, że Roma ma dwa style/opcje w ataku.

Może grać zarówno na Tottiego - fałszywą 9, jak i Destro - lisa pola karnego.
@Wojt_ASR: No niby tak, ale... no nie podchodzi mi... Roma zasługuje na napastnika światowej klasy o głośnym nazwisku. Nie Mitroglou czy Torres, których łączono z Romą, tylko naprawdę kogoś z pompą. Ale sezon jeszcze wszystko zweryfikuje. :D