Wpis z mikrobloga

@marianwro: Jeśli mam być szczery to bywa różnie :-P Ale wybaczam za każdym razem. Nowa wersja jest ok, poprawili HTML5 na YouTubie ( miałem z tym kłopoty i czasami się wywalał ) i w końcu działa to jak trzeba.

Dlaczego Nightly? Jest szybka, zawiera ulepszenia, które w najlepszym wypadku pojawią się 3 miesiące później w wersji stabilnej. Również dlatego, że używając jej pomagam ulepszać a uważam, że naprawdę warto.

Korzystałem
  • Odpowiedz
@KRSS: Jeśli lubisz Firefoxa, a nie chcesz zbędnych, obciążających bajerów to spróbuj czystego liska - Pale Moon. Używam od jakiegoś miesiąca i na prawde polecam.
  • Odpowiedz
Jeśli lubisz Firefoxa, a nie chcesz zbędnych, obciążających bajerów to spróbuj czystego liska - Pale Moon. Używam od jakiegoś miesiąca i na prawde polecam.

@albert107: Dzięki, nie znałem :)

Właśnie patrzę, że chwalą się brakiem australisa. Akurat myślę, że australis nie jest zły, nawet lepiej wygląda niż bez. Mam firefox'a z australisem od wersji chyba 13, jeszcze z Firefox UX a przed tym sam dodawałem stylishem.
  • Odpowiedz
@KRSS: Dziękuję za odpowiedź, ostatnim razem szukałem najlepszej przeglądarki dla siebie, chrome bywa ociężały, chociaż zobaczymy bo wprowadzono wersje x64, opera next nie lubi się z youtubem, także zaraz zabieram się za instalacje firefox nightly
  • Odpowiedz