lukasus
219
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
K.....S
K.....S
@lukasus: Nowe IE są już ok. Przynajmniej bardziej mi podchodzi niż rozpychający się wszędzie ślamazarny Chrome.

Na co dzień tylko Firefox Nightly.
9
albert107
@KRSS: Jeśli lubisz Firefoxa, a nie chcesz zbędnych, obciążających bajerów to spróbuj czystego liska - Pale Moon. Używam od jakiegoś miesiąca i na prawde polecam.
1
m.....o
m.....o
Secure Login

@KRSS: Korzystam z Lastpass, ghostery, omnibar, https everywhere i tabscope
1
H.....t
H.....t
0
fstab
0
H.....t
H.....t
0
Scare3byk
@lukasus: *Pozdrawiam, Internet Explorer, Rok 2000
0
m.....o
m.....o
@KRSS: dlaczego nightly, jak wygląda kwestia stabilności
0
K.....S
K.....S
@marianwro: Jeśli mam być szczery to bywa różnie :-P Ale wybaczam za każdym razem. Nowa wersja jest ok, poprawili HTML5 na YouTubie ( miałem z tym kłopoty i czasami się wywalał ) i w końcu działa to jak trzeba.

Dlaczego Nightly? Jest szybka, zawiera ulepszenia, które w najlepszym wypadku pojawią się 3 miesiące później w wersji stabilnej. Również dlatego, że używając jej pomagam ulepszać a uważam, że naprawdę warto.

Korzystałem
0
K.....S
K.....S
Jeśli lubisz Firefoxa, a nie chcesz zbędnych, obciążających bajerów to spróbuj czystego liska - Pale Moon. Używam od jakiegoś miesiąca i na prawde polecam.

@albert107: Dzięki, nie znałem :)

Właśnie patrzę, że chwalą się brakiem australisa. Akurat myślę, że australis nie jest zły, nawet lepiej wygląda niż bez. Mam firefox'a z australisem od wersji chyba 13, jeszcze z Firefox UX a przed tym sam dodawałem stylishem.
0
m.....o
m.....o
@KRSS: Dziękuję za odpowiedź, ostatnim razem szukałem najlepszej przeglądarki dla siebie, chrome bywa ociężały, chociaż zobaczymy bo wprowadzono wersje x64, opera next nie lubi się z youtubem, także zaraz zabieram się za instalacje firefox nightly
0
K.....S
K.....S
@marianwro:

W takim razie przy okazji polecam od razu zainstalować:

Secure
0