Aktywne Wpisy
Kielek96 +277
Mina Premiera Donalda Tuska, gdy Prezydent Andrzej Duda mu tłumaczy, że nas nie dotyczą słowa Donalda Trumpa który zapowiedział, że bedzie zachecał Putina do ataku na państwa NATO nie przeznaczające 2 % PKB na wojsko.
Panie Prezydencie, jeżeli Putin zdecyduje sie zaatakować jakikolwiek kraj NATO, to niestety będzie nas to dotyczyło, bo na tym polega sojusz obronny.
#polityka #neuropa #bekazpisu #tusk #duda
Panie Prezydencie, jeżeli Putin zdecyduje sie zaatakować jakikolwiek kraj NATO, to niestety będzie nas to dotyczyło, bo na tym polega sojusz obronny.
#polityka #neuropa #bekazpisu #tusk #duda
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Sielce. Jadę jakby zmutliplikowana, bo z matka i siostrą. Na Stępińskiej wsiada dwóch warszawskich cwaniaków. Takich prosto od Stachury. Próbują utrzymać równowagę, ale tańczą jak im nierówny asfalt zagra. Śpiewają piosenkę o Mariolce. Powtarzają sobie, że tylko jeden przystanek trza wytrzymać, bo na Iwickiej za momencik wysiadają. Jeden stoi tuż za mną i krzyczy tak, że cały autobus go słyszy:
- Ale tyłeczek, młodziutki taki, jędrny, tylko klepnąć. Ale bym klepał! Szkoda, że jestem dżentelmenem.
@szatniarka: pics or it didn't happen
Komentarz usunięty przez moderatora
@szatniarka: Czy mi się wydaje czy ty zrobiłaś zajebiście insajdowe [i trafne O_O ] odniesienie do czerwonej książeczki?
Stoi trzech lekko pijanych dresików przy trzepakachh i jak ją zobaczyli to drą japę.
- Ooo ruda, ale szprycha! Ooooo, ale tyłeczek, ale bym macał, macałbym jak wariat! Cycki pierwsza klasa, hłe hłe hłe. Ale jesteśmy dżentelmenami, więc miłego dnia.
Ona z tymi siatami uwalona na odchodne krzyknęła tylko: - Dżentelmeni #!$%@?, a z siatkami to nikt nie pomoże.
@szatniarka: Kwintesencja warszawskiego folkloru ;) Mam ogromną słabość do takich gości, żywe relikty historii.
Komentarz usunięty przez autora
Gościu ryzykował kalectwem, nie wiem dlaczego ich nie sklepali, ale pewnie dlatego, że byli pijani
@parys88: Kobietom zawsze coś nie pasuje. Nie Tobie oceniać, pozwól nam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)