Aktywne Wpisy
Kroshkar +10
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

BlackWarrior +1
#ksiazki Która książka i który zbiór opowiadań King jest według was najlepsza?

Założenie jest takie, żeby właściciel strony w ogóle w tym nie uczestniczył ani nie pośredniczył.
Jestem trochę zielony w temacie bardziej zaawansowanych płatności. Jest w ogóle możliwość wykombinowania czegoś takiego?
@OFman: Problem z tym, że Paypal może być nieco odstraszający dla potencjalnego klienta (przeciętnego, często niekoniecznie rozgarniętego użytkownika) :/ Optymalne byłoby coś a la PayU tylko że bezpośrednio między użytkownikami.
@OFman: cóż, chyba Paypal wydaje się być jedynym rozwiązaniem, które może się nadać. Chociaż w Polsce niestety jest raczej spora niechęć do używania kart kredytowych / debetowych w ten sposób.