Wpis z mikrobloga

znalazłem kota wczoraj w nocy, 3 raz o tym piszę ale może ktoś w końcu się odezwie i coś podpowie. Mała kotka prawie cała biała, niedożywiona a co najgorsze kuleje widać że ma poprzestawiane kości i jest też widoczne że ją boli ogłoszenia porozklejane ale nie ma odzewu, w sumie się nie dziwie kot poturbowany kto weźmie zwłaszcza że to #sosnowiec / Co mam zrobić gdzie mogę się udać z tym kotem oddam do schroniska to prawdopodobnie uśpią może są jacyś weterynarze które pomogą temu kotu za free lub organizację które go wezmą / ja mam już kota 13- letniego i nie mogę sobie pozwolić na drugiego. #koty #kot #pokazkota ps. kot kuleje ale chodzi.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@arcz: pytałem zostało tylko mirko nie wiem co zrobic tak jak pisałem schronisko to ostateczność no ale co zrobić potrzymam go pare dni może ktoś sie odezwie
  • Odpowiedz
@patrickk09: gdyby był to Wrocław, to poleciłabym Ekostraż, poszukaj organizacji tego typu, ale w schronisku też nie usypiają tak po prostu, bo ma coś z łapką, nie mogą, powinni ją przyjąć, podjąć się leczenia i oddać do adopcji
  • Odpowiedz