Aktywne Wpisy

SepulkoZnawca +250
Mirki, Mirabelki i osoby Mirabelskie. Pijcie ze mną kompot albo płyn do konserwacji zwłok. Obudziłem się dziś jako starzec. Wszystkich pulsujących zawołam kiedy podwoję ten wynik. Jeśli oczywiście ten portal przeżyje. Bo ja napewno przecież nie raz mi sto lat śpiewali.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
chrupki_z_zupki +114

Brat dostał zaproszenie 24 od pewnego mirka którego nicka nie pamiętam. Przekazał mi je i od razu zamówiłem telefon 25 zapłacono i 30 był tracking i 31 doszła paczka do Austrii.
Dziś czyli 21 pojawiło się zaproszenie ma mailu i w związku z tym zapraszam chętnych do losowania. Aby było fair macie trochę czasu bo chce zrobić losowanie dla tych co zaplusują ( ͡° ʖ̯ ͡°) po pracy czyli o 23.
Wtedy najlepiej od razu zamówić i przelać kasę (pamiętajcie by ją mieć). 300 euro lub 350 dolarów. Można paypalem ale drożej wyjdzie pewnie przez przewalutowanie. Mam nadzieje, że wygrany zakupi telefon a nie sprzeda zaproszenie. Wysyłka tylko za granicę. Polecany serwis w Niemczech. :)
#oneplus #oneone111kolejka #oneplusone #rozdajo
źródło: comment_wXRMGklBfX2pIGoIK5mOoscqNREIC0E4.jpg
Pobierz#logikarozowychpaskow
chcesz byc w komisji xD?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nefju: będę trzymać kciuki za każdego i każde kolejne zaproszenie które zostanie na wykopie. ;)