Wpis z mikrobloga

@DaimonTheFrey: Ty chyba w takim razie nie rozumiesz tej skrajności. #!$%@? na "rurkowców", czy ogólnie facetów, którzy dbają o swój wygląd, doprowadziło do tego, że powstaje reakcyjna skrajność wyrażająca sprzeciw wobec takiemu traktowaniu całego tego zjawiska. Popatrz nawet na głupim wykopie przy większości wpisów dotyczących mody wypowiadają się na jej temat idioci, którzy nie mają zielonego pojęcia czym jest moda, a jedynym ich argumentem jest domniemana niemęskość danych rozwiązań ubraniowych. Przecież
@TomZa11: każdy osobiście określa własne zasady. "Prawdziwy mężczyzna nie wstydzi się różu" - chodzi o skuteczność... facet ma być przede wszystkim skuteczny w osiąganiu własnych celów... wg mnie. Więc jeżeli byłbym takim małym chłopaczkiem to pewnie też bym nosił rurki żeby się podobać tym którzy lubią chłopaczków... jestem golemem więc noszę się inaczej, rurki by na mnie wyglądały bardzo dziwnie. Trzeba pod siebie dobrać ciuchy, pod sylwetkę i styl. Świat powinien
@smsrampage: nie martwić się o to co myślą inni to może bej, żul, który i tak przegrał życie i nie ma nic do stracenia. Normalny człowiek, który planuje jeszcze skorzystać z życia, mieć respekt i generalnie to, na czym mu zależy - musi dbać o swoją opinię. Obojętnie, czy to facet czy kobieta. Jak idziesz do pracy, to też idziesz z tygodniowym zarostem, bo "#!$%@? mnie obchodzi co o mnie szef
@przemyslany_nick: @Tuxedo: @Kukki: @DaimonTheFrey: Na pocieszenie zacytuje wam Bogusława Linde zapytanego dokładnie o tych gości w rurkach i niewieszczenie facetów. Nie przejmujcie się nimi, nawet jak jakiemuś procentowi kobiet się to podoba to większość z nich woli facetów którzy mogą je obronić. Co za tym idzie im więcej takich niewiast tym więcej kobiet będzie patrzyć na was :)
@Nerax123: @przemyslany_nick: #!$%@? to teraz noszę wąskie spodnie zamiast dzwonów i jestem pedałem XDDD

Beka z takich podludzi. Jeszcze gadanie coś o kobietach #!$%@? PRZEZ BORDO NA WYKOPIE XDDDDD. Zgaduję, że przeciętnie takie pedałki w rurkach ruchają więcej niż @przemyslany_nick.

Że nie wspomnę o kompletnej ignorancji i zakładaniu, że wszystkie spodnie, które nie wyglądają jak worki po ziemniakach na nogawce to rurki i jajognioty.
#!$%@? PRZEZ BORDO NA WYKOPIE XDDDDD

@Kaethax: masz nasrane, jeśli wierzysz w internetowe mity xD

Że nie wspomnę o kompletnej ignorancji i zakładaniu, że wszystkie spodnie, które nie wyglądają jak worki po ziemniakach na nogawce to rurki i jajognioty.

@Kaethax: skąd wysnułeś taki wniosek? Kto tak napisał? bo nie ja, co nie zmienia faktu, że obcisłe do granic możliwości spodnie na facecie są, były i będą pedalskie. Mimo wszystko jak