Wpis z mikrobloga

#oswiadczenie #rafalala #lgbt #gorzkiezale #wykopkowalogika

Nie mogę znieść hipokryzji Wykopu. Po prostu nie mogę.

Transwestyta nie zasługuje na miano człowieka. Transwestyta jest "tym czymś". Trzeba "to coś" zlikwidować, zamknąć, sprawić, żeby zniknęło z oczu społeczeństwa, bo "to coś" burzy wizję świata wykopka.

Bo w świecie wykopka przebieranie się w damskie ciuchy i prostytuowanie jest złe. Ale już oglądanie p---o, w którym narkotyzujące się styrane dziewczyny dają się przelecieć przed kamerą jak kawał mięsa, to niezbywalne prawo człowieka. Oglądanie nastolatek na ShowUp i płacenie im za to to norma. Zamieszczanie przez prostytutki ofert opatrzonych wyzywającymi zdjęciami w internecie również nie jest niczym złym. To jest normalne i społecznie akceptowalne. I właściwie płacenie za s--s (wykopki tego co prawda nie robią, ale dopuszczają) też jest OK.

Ale jeśli to samo robi transwestyta, to jest nienormalne. To jest zboczenie. To trzeba leczyć, zamykać w zakładzie, izolować od społeczeństwa, bo to godzi w poczucie estetyki i dobrego smaku wykopka. Anal w wykonaniu aktorki p---o? Chętnie, co w tym złego? Wszystko jest dla ludzi. Anal u transa? Chore, nienormalne, trzeba to tępić, piętnować, nienawidzić, mieć w pogardzie, odmawiać prawa do człowieczeństwa. Można sobie dowolnie "to coś" obrażać, wyszydzać, wyśmiewać, wyzywać i traktować jak istotę drugiej kategorii.

Dlaczego? Bo ta osoba nie miała tyle szczęścia i nie urodziła się hetero. I tylko za to nie zasługuje na miano człowieka.

Mówcie co chcecie, ale to jest myślenie hitlerowskie. Rozmiary tej pogardy i nienawiści wylewającej się z komentarzy przerażają mnie i zasmucają.
  • 155
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sizzla: o ile się orientuję, ten program nie miał na celu promocji zachowań homoseksualnych, tylko dyskusję o tolerancji osób o odmiennej orientacji. Dyskusja o jakimś problemie to coś innego niż zachęcanie kogoś do czegoś.
  • Odpowiedz
@lucciola: ludzie piszą to coś z bardzo prostej przyczyny, nie mówimy na wieloryba delfin bo wielorybowi tak się podoba, po prostu większość osób uważa za głupie roszczenie sobie prawa do nazywania kobietą będąc mężczyzną, to tak jak ja bym się nagle ogłosił blondynem i obrażał się że ludzie mówią mi że jestem szatynem, to jest podstawa występowania to coś, ludzie nie wiedzą jak to nazwać bo występuje prosty dysonans poznawczy.
  • Odpowiedz
@lucciola: radzę Ci ze szczerego serca, poczytaj trochę historii, hitler też od razu żydów nie wysłał do obozów, tylko sondował najpierw rynek, poczytaj o kristallnacht chociażby, przecież teraz geje wcale nie wchodzą nam do szkół, przedszkol, nie indoktrynują dzieci, to wszystko obrzydliwa prawicowa propaganda
  • Odpowiedz
@lucciola: największa beka jest jak krzyczo zakaz pedałowania d--a jest srania nie od ruchania a potem zapinają swoje laski, o ile jakieś mają, w dupe albo odpalają anal p---o, bo pszeciesz d--a kobiety już może być od ruchania XD
  • Odpowiedz
@Kozajsza:

A znasz kogoś kto ma wpływ na to jaki się urodził?

Co ma piernik do wiatraka? Chodzi o nienawiść w stosunku do kogoś tylko dlatego, że urodził się taki, a nie
  • Odpowiedz
@sizzla: sory, nie chce mi się dyskutować z osobą, która ma tego starego pedo pajaca na avatarze xD

co do rafalali - nic nie mam do tego, że jest transem, ale jest głupią osobą i trochę niezrównoważoną psychicznie. Nie propsuje obrażanie jej i nienawidzenia za to, że czuje się kobietą, ale nie propsuje jej zachowanie, bo nigdy nie podpisze ani nie zaplusuje przemocy.
  • Odpowiedz
@sizzla:

Proponuję, żebyś wystosował listę tego, co wg Ciebie powinno być zakazane, ponieważ Cię oburza i nie chcesz tego oglądać w telewizji. Oczywiście wykluczając rzeczy, które z jasnych względów już zostały za takie uznane [p-------a etc.].

Niech wszyscy inni, również osoby o przeciwnym niż Twoje zdaniu zrobią to samo, a potem zajebcie się
  • Odpowiedz
@lucciola: Teoretycznie chce być kobietą, ale nadal jest mężczyzną, logika podpowiada żeby wybrać coś po środku czyli formę nijaką ono, to nie jest samo w sobie pogardliwe, to jest po prostu pierwsza myśl.
  • Odpowiedz
@genesis2303: nie, trans chcący być kobietą chce też być tak traktowany i nazywany, to jest logiczne, i jeśli widzisz osobę umalowaną w sukience to raczej pierwsza myśl to kobieta, nie mężczyzna, a myśl "to coś" przychodzi potem, kiedy orientujesz się, że to trans, a więc trzeba wyszydzić co nie :)
  • Odpowiedz
@genesis2303: doceniam twoje karkołomne próby tłumaczenia użycia tego słowa, ale nie trać czasu. Nazwanie kogoś "ono" jest jednoznaczne z chęcią urażenia tej osoby i proszę, nie wmawiaj mi, że tak nie jest. To zwykły przejaw chamstwa.
  • Odpowiedz
@lucciola: Teraz to ja nie wiem co ma piernik do wiatraka. I nigdzie nie powiedziałem że akceptuje Trybsonów i Dody bardziej niż Rafalale i inne dziwolągi. Telewizja pokazuje to co ludzie chcą oglądać. Taki cyrk XXIw. Kiedyś były baby z wąsem, Casanova i człowiek-pantera, dziś jest Conchita, Trybson i Rafalala. Ku uciesze gawiedzi i oburzeniu reszty. To przecież wolny rynek i produkt który się sprzedaje najlepiej na tym rynku -
  • Odpowiedz