Wpis z mikrobloga

Mam takiego małego #feels 'a Niedawno założyłem sobie konto na jakimś portalu społecznościowym bo mi wpadła w oko pewna dziewczyna. Nie miałem tam konta, więc specjalnie dla niej sobie je stworzyłem. Wgrałem swoje fotki, dostaje te wysokie oceny, ale powiedzmy sobie szczerze ze mnie jest takie 7/10 Wszedłem na jej profil, zagłosowałem i napisałem...zero odzewu. Widziałem, że przeczytała wiadomość. Trochę smutłem i z ciekawości napisałem z innego konta. Ustawiłem jakiegoś przystojniaka. Napisałem jej komentarz "niezła c---a z ciebie" Wysłała mi emotkę " :) " nie kontynuowałem już dalej tej rozmowy. No kurde możesz być burakiem, ale jeśli masz dobry wygląd to nie ma juz znaczenia co piszesz ;_;

#gorzkiezale #tfwnogf #rozowepaski
Pavulonik90 - Mam takiego małego #feels 'a Niedawno założyłem sobie konto na jakimś p...

źródło: comment_KVFOHC7TfqhFUWpVNxh67t9F68HUuDj6.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaxiimumR: Nie, bo wiem, że nie jestem w jej typie. Pewnie ona by odbierała to jako relacje koleżeńską. Poza tym już poznałem równie ładną dziewczyną która jest mną bardziej zainteresowana, więc jej się będę trzymał,a nie na siłę komuś wchodził w dupsko :)
  • Odpowiedz
@Pavulonik_90: A, to dobrze, bo juz myslalam ze na moje pytanie odpowiesz twierdząco - to byłaby hipokryzja lvl over 9000. :-D W takim razie pozdrawiam i polecam nie przejmować się takimi rózowymi paskami jak ten ze wpisu - to nie tajemnica, że głupi ludzie istnieją. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dobranoc.
  • Odpowiedz