Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +90
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +374

http://www.wykop.pl/wpis/858383/zamiast-rzucac-bananami-na-lewo-i-prawo-wystarczyl/#comment-4619945
Komentarz usunięty przez moderatora
Swoją drogą, administracja w ogóle nie robiła akcji w stylu: piłeś - nie pisz ;)
To może zakładajmy co chwilę nowe konta jak nemka?
@ike1: dlaczego od razu jęczeć? To najnormalniejsze pytanie, a właściwie wniosek. Im bardziej ktoś aktywny, tym większa szansa na bana, bo przecież więcej okazji do tego, by tzw. puściły nerwy.
Chudego poniosło, ale pewnie tu wróci, tylko pod innym nickiem. Takie trochę to niewdzięczne,
1. im więcej komentarzy, tym większa np. szansa wdania się w emocjonalną dyskusję (są tematy wrażliwe na które można przymykać oko, ale pewnego dnia może się najść na siebie parę rzeczy / zjawisk na siebie i napiszesz parę słów od serca za które dostaniesz bana. tak, nie powinnaś/powinieneś, ale stanie się.
2. im więcej wpisów / komentarzy , tym większa szansa do nadinterpretacji tekstu, czyli