Czemu #chudy dostał perma, a nie bana wypoczynkowego? Zasada: 3 ban = perm nie istnieje w regulaminie, więc spokojnie można od niej odstąpić, co nawet przytacza #maciej @maciejkiner
Regulamin nic nie mówi, że mamy dawać 3 bany przed permem
@simperium: Bo to była ustawka. Zaprosił celebryta paparazzi na wieczorne szaleństwo, ale coś poszło nie tak i straszył prokuraturą/zdjęciami/słownie, Na trzeźwo wygląda to nieco inaczej niż wczoraj
@simperium: A dlaczego miałby być traktowany ulgowo tylko dlatego, że zrobił coś po pijaku? Jak zabiję człowieka prowadząc pod wpływem to też powinni mi dać ulgową karę? Ludzie muszą ponosić pełną odpowiedzialność za swoje czyny pod wpływem alkoholu czy narkotyków!
@TheMan: @ElCidX: nie mam nic przeciw bananowi, ale od razu perma? To w sumie jest wkurzające, ludzie i tak potem wracają, ale pod zupełnie innymi nickami.
To może zakładajmy co chwilę nowe konta jak nemka?
@TheMan: nie porównuj. Ty się wcale prawie nie wypowiadasz: ja mam 9 tys. komentarzy, ty masz 1 tys. Sorry, ale mam 9x większą szansę na bana niż ty.
@ike1: dlaczego od razu jęczeć? To najnormalniejsze pytanie, a właściwie wniosek. Im bardziej ktoś aktywny, tym większa szansa na bana, bo przecież więcej okazji do tego, by tzw. puściły nerwy.
@simperium: bo wiem, w których kwestiach zabierać głos, a w których nie. Umiejętność szacowania i ważenia słów zapewnia mi życie w pokoju z administracją :)
@TheMan: ok, ale mam nadzieję, że rozumiesz to, że im więcej wpisów, tym większa szansa na to, że gdzieś tam się przekroczy linię. Ja np. dostałem bana raz, bo ktoś zinterpretował moją wypowiedź w kategorii wyzywania moderatorów bardzo negatywnie, choć wszystko rozchodziło się o kwestię interpretacji porównania, które samo w sobie nawet nie zawierało żadnych wulgaryzmów.
Chudego poniosło, ale pewnie tu wróci, tylko pod innym nickiem. Takie trochę to niewdzięczne, ani
1. im więcej komentarzy, tym większa np. szansa wdania się w emocjonalną dyskusję (są tematy wrażliwe na które można przymykać oko, ale pewnego dnia może się najść na siebie parę rzeczy / zjawisk na siebie i napiszesz parę słów od serca za które dostaniesz bana. tak, nie powinnaś/powinieneś, ale stanie się.
2. im więcej wpisów / komentarzy , tym większa szansa do nadinterpretacji tekstu,
http://www.wykop.pl/wpis/858383/zamiast-rzucac-bananami-na-lewo-i-prawo-wystarczyl/#comment-4619945
Komentarz usunięty przez moderatora
Swoją drogą, administracja w ogóle nie robiła akcji w stylu: piłeś - nie pisz ;)
To może zakładajmy co chwilę nowe konta jak nemka?
@ike1: dlaczego od razu jęczeć? To najnormalniejsze pytanie, a właściwie wniosek. Im bardziej ktoś aktywny, tym większa szansa na bana, bo przecież więcej okazji do tego, by tzw. puściły nerwy.
Chudego poniosło, ale pewnie tu wróci, tylko pod innym nickiem. Takie trochę to niewdzięczne, ani
1. im więcej komentarzy, tym większa np. szansa wdania się w emocjonalną dyskusję (są tematy wrażliwe na które można przymykać oko, ale pewnego dnia może się najść na siebie parę rzeczy / zjawisk na siebie i napiszesz parę słów od serca za które dostaniesz bana. tak, nie powinnaś/powinieneś, ale stanie się.
2. im więcej wpisów / komentarzy , tym większa szansa do nadinterpretacji tekstu,