Wpis z mikrobloga

Mirki mam problema. Różowy pasek ubiera mi sie w sukienki prześwitujące jak firanka, do tego ubiera najseksowniejsze stringi. Mnie po prostu c--j strzela jak widzę kiedy się na jej majtki i tylek lampia kolesie. Wiem k---a, ze jest moja i oni mogą sie tylko ślinić, ale nosz kuhwa zazdrość mnie zjada. To widok tylko dla moich oczu powinien byc. Od zawsze mowila krótkie spodnice i duże dekolty bo ma sie czym chwalić, juz zanim ja poznalem wiec sie o to nigdy nie czepiam, ale są lurwa sukienki nie prześwitujące, a ona w takich chodzi, ze serio wszystko widać, a mnie krew zalewa. Probowalem rozmawiac i prosić, ale bez skutku. Wyjeżdża z argumentami TY MASZ LADNA TWARZ I OCZY TO CHODZ W MASCE I NIE POKAZUJ.

JA P------E. CO ROBIC?

#rozowepaski #niebiskiepaski #sukienki #tyleczki #firstworldproblems
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@niepoprawny_marzyciel: wiesz co, ona się ubiera dla Ciebie czy jaki diabeł? Komu chce się podobać? Ma się podobać Tobie, p----i i tyłek może pokazywać Tobie w nocy nago a nie ulicy ostentacyjnie innym fagasom.
  • Odpowiedz
  • 0
@lukasyyyy: serio? To niech na plaży chodzi tylko w stringach z tylkiem na wierzchu a na sutki niech naklei małe kółeczka, albo topless? Stringi jak najbardziej ok ale nie, że tak przeswituja, że bardziej się nie da, to taki styl k------i, aaa patrzcie jaka mam dupę i c---i ślińcie się wy skuchwesyny...
  • Odpowiedz
  • 0
@lukasyyyy: w normalnych krajach tak i nikt nie stwarza, bo jeśli wszyscy tak robią to to już nie jest nienormalne i nikt nie robi afery

@niepoprawny_marzyciel: no risk no fun, ale szczerze, spotkałeś na plaży kogos znajomego? Ci ludzie widzieli jej c---i pierwszy i ostatni raz w życiu :-)
  • Odpowiedz
  • 0
@lukasyyyy: mamy XXI wiek, gimby mogą chodzić półnagie, licbaza to samo, kobiety 21- 25 ubierają się że smakiem, zwiewne i nir po samą szyję :-)
  • Odpowiedz