Wpis z mikrobloga

Jak mnie w-----a już mirko... co się znajduje w gorących każdego dnia?

- zmyślone coolstory

- hejt na Woodstock, ale musi być z użyciem słów kluczowych "brudstok", "brudne kuce", "stulejarze", "g---o", "smród", "bydło"

- przeróbka pasty z karachana przemielanej pięć milionów razy na mirko (najczęstsze typy: ostre żarcie, ojciec wędkarz, r-------y kot)

- hejt na rozowepaski

- tfwnogf, często połączone z powyższym

- "śmieszne" obrazki z Kwejka

- pokazmorde

- i w końcu jest, JEDEN CIEKAWY WPIS (góra dwa) - i to też tylko czasami.

W komentarzach obowiązkowo "usuń konto", komentarz z sygnaturą jak na forum (takie zabawne nabijanie się z Elektrody) oraz nazwanie autora wpisu stuleją.

Kiedyś miałem znajomego, który miał niezłe żarty, tylko powtarzał je aż do porzygu - wszyscy dostawali k-----y i nie dało się z nim wytrzymać. Mirki, które masowo plusują to całe g---o są jak ten upierdliwy znajomy. Aż się faktycznie chce usunąć konto, ale jeszcze kilka normalnych osób tu zostało.

[ #gorzkiezale #bolimniedupa #poziommirko ]
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Alkreni: w domyśle: tacy, z którymi da się podyskutować

@taju: co parę dni żale o poziom gorących, ale raczej uzasadnione

@Ilovestripes: poza gorącymi (które przed wakacjami jeszcze szło czytać) na mirko nie ma co przeglądać oprócz subniętych tagów, na których posucha i sezon ogórkowy
  • Odpowiedz
@tomaszbuuren: A tam, nie bardziej wkurzają lamenty na mirko tego typu niż jakieś durne teksty typu: "Zjadłem ogórka, czy mogę iść na basen?" z rodu forum dla nastolatków. :D
  • Odpowiedz
@Woozie321: nie bardzo rozumiem bolu d--y. Używaj czarnolisto i nic z tych rzeczy nie zobaczysz. Ja z tej Twojej listy tylko posty o Woodstocku widzę(które tez zczarnolistuje jak będę w domu) .

PS. Nie wiem jak mozna nie mieć na czarnej pokazmorde.
  • Odpowiedz