Wpis z mikrobloga

Jak mnie w-----a już mirko... co się znajduje w gorących każdego dnia?

- zmyślone coolstory

- hejt na Woodstock, ale musi być z użyciem słów kluczowych "brudstok", "brudne kuce", "stulejarze", "g---o", "smród", "bydło"

- przeróbka pasty z karachana przemielanej pięć milionów razy na mirko (najczęstsze typy: ostre żarcie, ojciec wędkarz, r-------y kot)

- hejt na rozowepaski

- tfwnogf, często połączone z powyższym

- "śmieszne" obrazki z Kwejka

- pokazmorde

- i w końcu jest, JEDEN CIEKAWY WPIS (góra dwa) - i to też tylko czasami.

W komentarzach obowiązkowo "usuń konto", komentarz z sygnaturą jak na forum (takie zabawne nabijanie się z Elektrody) oraz nazwanie autora wpisu stuleją.

Kiedyś miałem znajomego, który miał niezłe żarty, tylko powtarzał je aż do porzygu - wszyscy dostawali k-----y i nie dało się z nim wytrzymać. Mirki, które masowo plusują to całe g---o są jak ten upierdliwy znajomy. Aż się faktycznie chce usunąć konto, ale jeszcze kilka normalnych osób tu zostało.

[ #gorzkiezale #bolimniedupa #poziommirko ]
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Woozie321: Uwielbiam to poczucie bycia nad innymi i narzekania na wszystko na co da się narzekać xD tylko ja i moje poczucie humoru i obowiązkowe wspominanie o mitycznym KIEDYŚ. Kiedyś to było inaczej i lepiej. Wykop taki ważny biznes, wszystko źle, ale dam populistyczny wpis, aby plusowali go inni spece od patrzenia z gory na społeczność, którą tworzą xD
  • Odpowiedz
@nomoreregrets: Nie muszę Ci wybaczać języka, sam takiego użyłem we wpisie ;) Gdyby nie te parę osób na najrozmaitszych tagach, to chyba bym nie czekał do końca wakacji i usunął konto już teraz.

@Kaethax: Na główną też nie wchodzą ciekawe znaleziska.

@Pokrakk: To się nazywa mieć wyczucie! ;]
  • Odpowiedz
@Woozie321: jeszcze pełno trolli piszących prowokujące wpisy (jednak nadal prawdopodobne, bo głupota ludzka nie ma granic) nakręcających gównoburze, podczas których pewnie z kilka razy dochodzą z podniecenia. Albo inne przypadki - prawdziwi debile, którzy po ostrej krytyce nagle się tłumaczą, że to trolling i że to nie oni są głupi tylko ci co się rzekomo dali nabrać.

Ogólnie wg mnie tzw. "trolling" jest zakałą internetu. Nagle robienie z siebie debila
  • Odpowiedz