Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

BlackWarrior +1
#ksiazki Która książka i który zbiór opowiadań King jest według was najlepsza?

całe dwa dni p---------m się, żeby jakoś odpalić tą grę na pececie i w końcu jakimś cudem wynalazłem sposób na jej uruchomienie i podjarany sukcesem zacząłem grać, ale byłoby zbyt pięknie, gdyby obyło się bez problemów..
spotkał się ktoś z was z czymś takim, że podczas gry nasz główny bohater wiesza się w miejscu, tkwiąc jakby w jakiejś galarecie i nie może się poruszyć, bo nie reaguje na żadne klawisze? w sumie czasem jakby imitował jakiś ruch spowolniony do granic możliwości.. i to nie jest kwestia bullet time'a :\