Rodziców. Ogółem rodzice są dziś fatalnymi rodzicami którzy z dziećmi mają czasem wyłącznie wspólne nazwisko (często nie). Trochę wariant japoński gdzie się dzieciak ze swoim rodzicem praktycznie nie komunikuje przy czym tam bierze się to z czegoś innego u nas nie do końca jestem w stanie wskazać powodów czemu rodzic nie jest rodzicem tam jest to klarowniejsze. Szukanie dookoła winnych to już tylko takie oszukiwanie siebie bo kto przyzna przed sobą, że
złożona kwestia xD Gdzie by komuś z mojego pokolenia za tamtych czasów wpadło do głody do ciachać randomów a nie takie żjeby żyły 20,40,60 lat temu tylko zdarzał jeden przypadek totalnego z---a na milion i to już była kwestia że taki się urodził coś jak pdfy istnieją. Nie wiem nigdy nie zrozumiem idee przypadkowych kill jeszcze można jakoś wytłumaczyć zemstę ma to wypaczoną logikę ząb za ząb ale tym bachorom nikt nic
Dzień dobry dostałem najniższą wypłatę od 3 lat i w związku z tym świętuję i kupiłem takie o Dlatego daje tag #janiegejjapapiesz i tag #vieniasrobwpisy @cheture
Nie wiem nigdy nie zrozumiem idee przypadkowych kill jeszcze można jakoś wytłumaczyć zemstę ma to wypaczoną logikę ząb za ząb ale tym bachorom nikt nic