Aktywne Wpisy
Viado +36
Oferta konfederacji dla polaków - duży samochód w dieslu, karkówka z grilla na trawniku pod własnym domem - wszystko za własne ciężko zarobione pieniądze.
Oferta oPOzycji dla polaków - robaki podgrzane na grillu elektrycznym na balkonie w mieszkaniu 35m2 wynajmowanym od korporacji w 15 minutowym mieście i życie na zasiłku zwanym dochodem podstawowym.
Ale polactwo i tak nie zagłosuje na konfederację bo ta nie pozwala się skrobać julkom, jest przeciwko LGBT oraz
Oferta oPOzycji dla polaków - robaki podgrzane na grillu elektrycznym na balkonie w mieszkaniu 35m2 wynajmowanym od korporacji w 15 minutowym mieście i życie na zasiłku zwanym dochodem podstawowym.
Ale polactwo i tak nie zagłosuje na konfederację bo ta nie pozwala się skrobać julkom, jest przeciwko LGBT oraz

Specjalnie taguję #anglia #uk bo mam informację dla mężczyzny, którego żona lub dziewczyna leciała wczoraj z gdańska godzina 19.40 do Luton
Twoja kobieta wcześniej rozmawiała z gosciem o imieniu Amir lub Azmir, i z rozmowy wynikało, ze to raczej nie jest tylko serdeczny kolega.
Nastepnie zawdzwoniła do ciebie, użyła słów "juz wracam skarbie" i ta informacja moze cię naprowadzić, powiedziała, ze kupiła ci niebieskie LM, dziewczyna to blondynka, ale nie był to
Twoja kobieta wcześniej rozmawiała z gosciem o imieniu Amir lub Azmir, i z rozmowy wynikało, ze to raczej nie jest tylko serdeczny kolega.
Nastepnie zawdzwoniła do ciebie, użyła słów "juz wracam skarbie" i ta informacja moze cię naprowadzić, powiedziała, ze kupiła ci niebieskie LM, dziewczyna to blondynka, ale nie był to

Mirki czy w eclipse mogę zrobić jakby punkt przywracania (jak w MSWin). Załóżmy, że mam już pewien kod, który ma ok 1000 linijek i chcę go zrefaktoryzować, ale boję się, że coś mogę zrobić źle, zagmatwam się w tym co robię i już nie będę mógł powrócić do działającej wersji (nie ogarniam javy jeszcze na tyle by przewidzieć większość problemów kompilacyjnych).
@rozowypasek: Też tak kiedyś robiłem. Przy większych projektach w javie, kilku klasach, png w folderach itp itd to za dużo zachodu.
Tak czy siak dzięki wszystkim za odpowiedź, bo na eclipse
Poza tym nauka git'a bardzo Ci się przyda więc dobrze, że trafiłeś na coś takiego xD
@Pruderyjny: O, dzięki obadam na 100%. Jest możliwość eksportu projektu eclipse > Intellij?
A to nie jest tak, że dużo firm wymaga obsługi eclipse? Bądź NetBeans? Przyznam się szczerze, że o Intellij jeszcze nie słyszałem, ale to może przez to, że w Javie siedzę dopiero od jakiegoś
Intellij jest top 1 IDE do javy i nie tylko.
A w firmach i tak zwykle projekty są budowane jakimś build toolem np. maven, gradle itd. co powoduje, że IDE nie ma kompletnie znaczenia (teoretycznie) i jak "wymagają" w firmach eclipsa
@Pruderyjny: Jakieś źródło tych danych? :)