Wpis z mikrobloga

@madmen: takiego dokładnie chcę kupić, ale w benzynie. Ewentualnie borę albo a4. Ale przecież pasek to wiocha, lepiej citroena albo alfe xD

Szczyt wiochy to ocenianie na podstawie wygodnego, przestronnego i taniego auta, że ktoś jest wieśniakiem. Szkoda, że jak trzeba przeprowadzić się albo przewieźć coś większego to

hehe, kolego, podjedź paskiem bo do mojego puga 107, super nie-wiejskiego auta za 40k nie mieści się pralka ;__;

Cebula w wielu jest
@madmen: aaa, właśnie, miałem otagować moje bódupienie, ale chciałem na końcu wpisu a potem zapomniałem :) tak to jest jak sie z telefonu pisze.

Po prostu pasek to zwykłe auto jak wiele innych, i tak, jak wkurzają mnie janusze myślące że passat 1.9 tdi robi z nich klasę wyższo-średnią, tak samo irytują mnie ci, dla których 'pasek to wiocha i koniec dyskusji'.
@madmen: skopiowane z onetu:

~Saper [2011-07-09 16:09]

Normalnie jak czytam te bzdury to nie wiem czy plakac czy sie śmiac. Czym byś w Polsce nie jezdzil to i tak na tym forum Cie obsmarują. Jezdzisz dieslem- zle bo kopci a juz nie daj boze TDI VW bo klekocze,bo dla wiesniaków. Jezdisz na LPG-zle bo dla biedaków. Kupisz VW (bron boze Passata) albo Audi (nie daj boze A4) jestes wiesniakiem. Kupisz BMW-